Krisz Rudi a 90-es évek tinisztárja volt: 42 éves családapaként így él most

Krisz Rudi a '90-es évek végétől 2008-ig az egyik legnagyobb popsztár volt Magyarországon. Ma ebből él.

Krisz Rudi napjainkban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akik az ezredforduló környékén voltak itthon fiatal felnőttek vagy tinik, azok közül nagy sansszal sokan voltak Krisz Rudi-rajongók: a ’90-es évek végén és a 2000-es évek elején az énekes igazi tinibálvány volt.

Elég csak pár címet felsorolnunk ahhoz, hogy néhány dal azonnal ott csengjen a fülünkben: Homokba rajzolt szerelem, Keresem a szót, Törd át a csendet - ezek anno a legmenőbb slágerek közé tartoztak.

Krisz Rudi napjainkban

Hiába a nagy népszerűség, az énekest manapság viszonylag ritkán láthatjuk a képernyőn vagy a lapokban. 

Mindezt tudatosan alakította így: 2008 után a popsztárélet helyett a hajózást választotta. Folyami és óceánjáró hajókon zenélt jó pár évig.

- Nagyon szerencsés élethelyzetben voltam, hogy én ott dolgozhattam: este zenélek, napközben meg csak kimegyek, és ott élhetem meg a mindennapjaimat. Mások ezért rengeteget fizetnek, hogy oda eljussanak - ecsetelte a Ridikül című műsor vendégeként.

krisz
Fotó: MTVA/Ridikül

42 éves korára családapaként éli az életét: 2019 novemberében szerelmével megszületett közös gyermekük, Lea. Mindez nem azt jelenti, hogy felhagyott volna a zenéléssel, ellenkezőleg, új dalokat ír, és tele a naptára fellépésekkel.

- Itthon a nyár gyakorlatilag arról szól, hogy kocsiban vagyok, állandóan utazunk. Az idei nyárban húztunk egy határt, hogy hétköznapokat nem vállalunk. Akik ismernek, azok tudják, hogy nem csak koncerteket, falunapokat vállalok, nagyon sok esküvőre is hívnak, nagyon sok születésnapra.

A Barátok közt tinisztár Tónija volt: felismered a 36 éves Dósa Mátyást?

Szőke Zoltán, a sorozat Berényi Miklósa és a sorozatbeli fiát, Tónit alakító Dósa Mátyás közös fotóra állt össze újra.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük