Krisz Rudi sármos pasi lett - A kölyökképű tinisztár már a múlté
Krisz Rudi komoly férfi lett, aki már kilenc éve él párkapcsolatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Krisz Rudi a '90-es évek magyar tinibálványa volt, a hihetetlenül kék szemű, szoborarcú énekes posztereivel sok lány dekorálta a szobájának falát. A Homokba rajzolt szerelem vagy a Keresem a szót című slágerei hatalmas sikert arattak. 2008-ig öt albuma jelent meg, aztán eltűnt a nagy nyilvánosság elől, hat évig egy óceánjáró hajón zenélt. Hosszútávon viszont nem látott perspektívát a külföldön zenélésben, ezért hazatért Magyarországra, ahol a szerelme is várta. 

Ez egykori kölyökképű énekes mára sármos férfi, aki egy hónap múlva ünnepli a 36. születésnapját. Készíti az új dalait, szövegírója pedig nem más, mint a párja, akivel már kilenc éve együtt van.

- Nagyon sok mindenen mentünk keresztül. Nyilván volt, hogy picit eltávolodtunk egymástól a kilenc év alatt, és van, hogy a szenvedély egy picit megfakul. Az nagyon fontos, hogy mindent meg kell beszélni, el kell mondani egymásnak, mit érzünk, és nem feltétlen kell eldobni egy kapcsolatot azért, mert a kémia egy-két éven belül elmúlik. Vannak dolgok, amik fontosabbak ennél: a bizalom vagy, hogy lehet egymásra számítani - mesélte a FEM3 Café című műsorban.

krisz-rudi-ma
Fotó: FEM3 Café

- A legújabb dalom, a Társasjáték pont erről szól, hogy amikor vannak az életünkben olyan szakaszok, amikor úgy érezzük, nem működik tovább egy párkapcsolat, akkor teret kell adni egymásnak, és egy idő múlva teljesen új minőségben újrakezdeni a kapcsolatot.

  

Ezt is szeretjük