Emlékszel Nagy Edmondra? A 2003-as Megasztár mackós énekese most így néz ki

Nagy Edmond ma már háromgyerekes apuka.

Nagy Edmond 2017
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy Edmondot 2003 őszén ismerte meg az egész ország, amikor elindult a Megasztár első évada. A mackós testalkatú énekes akkor mindenkit lenyűgözött Tom Jones örökzöld Sex Bomb című slágerének kirobbanó előadásával. Végül a hatodik helyen végzett a TV2 népszerű tehetségkutatójában.

A 38 éves énekes első lemeze Nagy test, nagy szív címmel jelent meg 2005-ben, amit egy évvel később a Nagy lemez című album követett. Habár a tévék képernyőjéről 14 évvel ezelőtt eltűnt, a mai napig fellép, harmadik önálló stúdióalbumán pedig tavaly kezdett dolgozni, amelyen új és saját dalok kapnak majd helyet. 

nagy-edmond-2017
Fotó: Facebook/Nagy Edmond

Nagy Edmond a magánéletben is megtalálta a boldogságot, hiszen hat évvel ezelőtt ismerkedett meg párjával. Ikreik már négyévesek, harmadik közös gyermekük pedig 2016 februárjában jött a világra. "Bármennyi idő is telt el a Megasztár óta, még most is az életem része az éneklés" - mondta Nagy Edmond tavaly a Blikknek.

Emlékszel Kandech Evelyne-re? Most így néz ki a 2003-as Megasztár énekesnője

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük