Krausz Gábor már együtt is él Mikes Annával: "Álomszerű az egész, ami velünk történt"

Krausz Gábor és Mikes Anna a Dancing with the Stars alatt szerettek egymásba, most itt tart a kapcsolatuk.

Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tavalyi Dancing with the Stars alatt egy ország találgatta, Krausz Gábor és Mikes Anna között vajon csak a parketten izzik a levegő, vagy a való életben is összejöttek: már jó ideje tudni, hogy az utóbbi. Viszont a táncosnő most új részleteket árult el a kapcsolatukról.

Mikes Anna a Palikék Világa by Manna vendégeként mesélt a szerelmükről. Elárulta, álomszerű, ahogy elmélyültek köztük az érzelmek.

Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata

Hozzátette, ő egyébként nem olyan ember, aki kiteregetné a magánéletét, akkor sem rakott ki közös szelfit, ha nem ismert ember volt a párja.

mikes
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

- Soha nem szerettem volna a magánéletemmel felhívni magamra a figyelmet. A következő volt a kérdés, illetve nem is volt kérdés: szeretem ezt az embert, vagy nem? Igen, szeretem, ez ezzel jár együtt, ennyi. Ő ez a csomag, és óriási figyelem van rajtunk - ecsetelte.

Álomszerű az egész, ami velünk történt. Álomszerű, mese habbal.

Kiderült, a kapcsolatuk egyre komolyabb: már össze is költöztek.

- Együtt élünk, ez nem titok. Tény, hogy most már kevesebbet vagyunk együtt, hiszen neki is itt van egy másik munka, én januártól visszaálltam, kezdődtek az óráim, a tanfolyamok, ez egy egész napos elfoglaltság. Teljesen normális életet élünk. Reggel elmegyünk otthonról, és este találkozunk.

Ő Gelencsér Tímea ritkán látott párja: Mátyás ilyen jóképű pasi

Gelencsér Tímea azóta, hogy áprilisban bejelentette, ki a párja, csak pár alkalommal közölt Mátyással közös képet.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük