Kozso tavaly 104 kilóra hízott - Mára szigorú diétával ennyit fogyott
Kozso drasztikus életmódváltással adja le a pluszkilókat: diétázik és rendszeresen sportol.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kozso mindig is az egészséges életmód híve volt, de mivel nagyon durván hiú embernek tartja magát, a tavaly felszaladt pluszkilók miatt az év elején úgy döntött, kíméletlen életmódváltásba kezd. 

Tavaly 92 kilóra fogyott, de aztán 104-re ugrott a súlya, ezért döntött úgy, hogy jobban odafigyel a táplálkozásra és a sportolásra. 

Kozso fogyása

Az énekes a Mokkában azt mesélte, három hét alatt hat kilót fogyott, és még tíz kilót szeretne leadni. 

- A legjobb döntés az volt, hogy négy, öt és hat liter vizet, illetve teát ittam. Ez volt a legkönnyebb része. A sütik jelentették a függőséget az életemben, nagyon édesszájú voltam, de ezeket is elengedtem. Ehelyett rengeteg zöldséget, gyümölcsöt eszek, és méricskélek. Ha az ebédhez például húsz deka lehet a csirkém, estére csak tíz. 

kozso
Fotó: TV2/Mokka

A méricskélésben a lánya is segítségére van, nagy odafigyeléssel ő készíti össze az adagokat. 

- Elkészíti a dobozokba a 20, 30, 40 dekagrammot, figyelmeztet, hogy sót ne használjak hozzá. A lányom mindenre odafigyel, de olyan szinten, hogy képes megkóstolni, és szól, ha túl erős a só, használjak másik fűszert hozzá - árulta el a műsorban.

A cikk az ajánló után folytatódik

A nehézséget az jelentette számára, hogy a szakember előírta, igyon meg napi két deci bort, amit korábban került. 

kozso2
Fotó: TV2/Mokka

- Ez volt a legrosszabb, mert nem akarok piálni. De sokat segít, mert olyan speciális anyag van a vörösborban, ami ad neked plusz tíz-húsz évet. Háromszázféle anyag van a borban. 

Nemcsak a táplálkozást tekintve szigorú magával szemben, hanem a sport terén is. 

- Szeretek biciklizni, szeretek futni. Otthon úgy építettem ki a rendszert, hogy mindkettőt tudom űzni akkor is, ha kint esik a hó. Bokszolni is szoktam, abból húsz perc is bőven elég nekem. 

A 2004-es Megasztár szívtiprói akkor és most

A Megasztár második szériája óta 16 év telt el. Az évad ügyeletes szívtiprója Torres Dani volt, akiért rengeteg tinilány szorított akkoriban, a stúdióban sikítva skandálták a nevét, a koncerteken pedig epedeztek az énekesért, aki végül a negyedik helyig jutott el a tehetségkutatóban. Nem ő az egyetlen, aki a Megasztár második évadában a lányok kedvence szerepben tetszelgett. Mutatjuk azt is, mennyit változott a többi énekes.

Ezt is szeretjük