Kováts Adél színésznő és ritkán látott lánya - Laura már 20 éves
Kováts Adél és lánya az UNICEF jótékonysági eseményén szerepelt együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kováts Adél lánya, Laura 1999-ben született, hét hónapra. Az 57 éves színésznő többször is beszélt arról, milyen fontosnak tartja a korai fejlesztést - ők a Dévény-módszert alkalmazták.  

- Egyszer a lányom azt mondta, hogy ő egyszerűen csak olyan akar lenni, mint a többiek, csakhogy senki sem pont olyan, mint a többiek. Mindenki másként járja be ugyanazt az utat az önmagunk elfogadása és a világban való helyünk megtalálására - mondta Kováts Adél. 

kovats-adel-lanya
Fotó: UNICEF

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, aki 2016 februárjától a Radnóti Miklós Színház igazgatója, erről a Radnóti Színház, a Líra Könyv Kiadócsoport és az UNICEF Magyarország közös estjén mesélt, amelyen négy ismert édesanya (Hámori Eszter, Hámori Ildikó, Hernádi Judit, Kováts Adél), valamint lányaik (Bajor Lili, Szinetár Dóra, Tarján Zsófi, Kováts Laura) az anyák és lányaik közötti bizalomról meséltek. A 20 éves Kováts Laura, akit az édesanyja Rozinak becéz, azt mondta, nem változtatna magán semmit mindabban, amiben az édesanyjára hasonlít.

A különleges beszélgetéshez az apropót a lánygyerekek világnapja, valamint Az önbizalom kódja lányoknak című könyv megjelenése adta. A kötet a nehezen megszerezhető és illékony önbizalomról szól, a színpadon pedig a vendégek is ezt a témát járták körbe. A megvásárolt könyvek árának és az este bevételének nagy része is az UNICEF gyerekekért végzett munkáját támogatta. 

kovats-adel
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az UNICEF jószolgálati nagykövete, az est moderátora, D. Tóth Kriszta az ismert édesanyákkal és lányaikkal felavatta a Radnóti Színház új játszóhelyét, a Radnóti Tesla Labort is. Az eseményen a könyvből dramatizált részletet adtak elő a RIM-esek, a Radnóti Ifjúsági Műhely diákjai.

- Köszönöm a Lírának és az UNICEF-nek, valamint minden kedves résztvevőnek, kollégámnak, barátaimnak, hogy a Radnóti Színház második játszóhelyének ilyen fontos ügyről szólt az első, rendhagyó előadása. Hozzáteszem, számomra a bemutatásra kerülő darabok is sokszor hasonló célt szolgálnak: nem megszokott nézőpontokat fókuszálnak, kérdéseket vetnek fel, nyitottá, elfogadóbbá, olykor kétkedőbbé teszik a nézőt - mondta a megnyitón Kováts Adél.

Soma először mutatta meg felnőtt lányát

Soma Mamagésa két gyermek büszke édesanyja. Fia, Lázár 1991 júliusában, lánya, Hanna 1993 márciusában látta meg a napvilágot. Az 53 éves sztár eddig a kamerák előtt sosem mutatta meg felnőtt lányát, ám júniusban a Meglepetés magazinnal kivételt tett.

Ezt is szeretjük