Már jól látszik babapocakja! A magyar műsorvezető őszre várja kislányát
Kőváry Anett rádiós műsorvezető szeptemberre várja gyermekét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kőváry Anett a Feminának adott interjújában elárulta, hogy most éli legszebb és egyben legnehezebb időszakát.

A rádiós terhessége utolsó hónapjaiban jár, így a rekkenő hőség sokszorozza a kismamalét édes terhét.

Már jól látszik babapocakja

- Nagyon nehezen bírom a másállapotot. Amikor kisbabát terveztünk, egy dolog volt, amit szerettem volna, hogy ne nyáron legyen nagy hasam. Nem így lett, szeptemberre várható a kislány érkezése. Ez egy jó lecke volt arra, hogy az univerzum nem ismeri a nemet - kezdte a mesélést.

Gyorsan hozzátette, hogy nem olyan szörnyű a helyzet, hiszen egyre jobban érzi magát a bőrében, kezdi elfogadni teste változásait, és már előfordul, ami a babavárás kezdeti szakaszára nem volt jellemző, hogy szépnek látja önmagát.

- A legcsodálatosabb élmény, hogy van egy csomag a pocakomban, amit érzek, hogy mozog, és várom, hogy rugdaljon - mondta boldogan.

A babázáson kívül más újdonság is történt az életében. Júniusban megjelent az első könyve Mindjárt harminc címmel. A kötetben saját történetei és személyiségvonásai köszönnek vissza.

Új szakasz kezdődött az életében

Sokként érte a hír, hogy távoznia kell a Class FM reggeli műsorának csapatából, de hamar összeszedte magát.

Azzal a gondolattal vigasztalódott, hogy semmi nem történik véletlenül, és amikor bezárul egy kapu, akkor kinyílik egy új.

- Megviselt, mert egy munka, egy szerelem véget ért az életemben. A legjellemzőbb, amit éreztem, a megdöbbenés volt. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy a könyv kerüljön boltokba, ugyanis a kézirat már nagyrészt készen volt - árulta el.

Az iromány célja az abszolút szórakoztatás, egy fiatal lány, Végvári Vanda kalandjairól olvashatunk benne.

- A két év autóversenyzés rengeteg olyan szituációt adott, amely megihletett. A filmbe illő részleteket sorra fogtam, és egy kicsit kiszíneztem, olyanra írtam, ahogy szerettem volna, hogy velem történjen, így alakult ki a könyv. A főszereplővel nagyon sokban hasonlítunk, de különbözünk is. Ő sokkal türelmesebb, talán egy kicsit jobb ember is, mint én - osztotta meg velünk.

Sikerei ellenére jelenleg születendő kislánya a legfontosabb számára, és a közeljövőre is csak anyasággal kapcsolatos terveket szövöget.

- Most úgy érzem, hogy hatalmas feladat lesz a gyereknevelés, és arra akarok maximálisan koncentrálni, hogy mindent jól csináljak. Írni talán szeretnék, ha majd időm engedi, de még az is lehet, hogy olyan nehéz eset lesz a kisasszony, hogy nem tudom kivitelezni. Meglátjuk, mit hoz a jövő - zárta a beszélgetést.

Kőváry Anett: Mindjárt harminc című kötete júniusban jelent meg.

A Class FM Morning show-jában országosan ismertté vált hírolvasó-hírszerkesztő első regényének főhőse nemcsak izgalmas helyzetekbe, hanem idiótábbnál idiótább férfiakba is botlik, a tévedéseket pedig irigylésre méltó öniróniával és humorral próbálja feldolgozni. Eközben rendületlenül hiszi, hogy a mese a királylányról valósággá válik.

Kiadja a Ulpius-ház
Ára 3499 forint.

Fotó: Gelner Lórád/Ulpius-ház Könyvkiadó, Facebook/Kőváry Anett

Ezt is szeretjük