Fotók! 10 hónaposan már 10 kiló a magyar színésznő kislánya

Kovács Patrícia színésznő kislánya, Hanna Lujza tíz hónaposan már tíz kiló.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kovács Patrícia kislánya még csak tíz hónapos, de máris tíz kilós. A szinte egyfolytában mosolygós Hanna Lujza fejlettebb a kortársainál, már nyolc foga is kinőtt.

A Majszinak becézett kislány mellett a 36 éves sztárnak arra is jut ideje, hogy elvállaljon néhány kisebb munkát. A kicsi néha segít is neki a munkában: anya és lánya legtöbbször együtt nézték a Ki Mit Tube-os videókat, hiszen a színésznő az online tehetségkutató egyik zsűritagja. Hanna elsősorban nevetéssel díjazta a különböző produkciókat.

"Ha a gyerekhordóban velem van, megmutatom neki a videókat, Hanna Lujza nagyon jó hallgatóság" - mondta Kovács Patrícia. Sok közös videónézésre már nincs lehetőség: a Ki Mit Tube vasárnap este a fináléhoz érkezik, a döntőre pedig Majszi már nem kíséri el anyukáját.

Fotó: Red Lemon

Facebook-kép: SuperTV2 Sajtószoba

Gyönyörű színésznő a Barátok közt Vili bácsijának lánya

Várkonyi Andrást, a Barátok közt című sorozat Vili bácsiját az egész ország ismeri, azt azonban valószínűleg kevesen tudják, hogy lánya, Várkonyi Andrea is színészi pályára lépett. Képeken 5 híres magyar színész és gyönyörű színésznő lányaik!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük