Fotók! 10 hónaposan már 10 kiló a magyar színésznő kislánya
Kovács Patrícia színésznő kislánya, Hanna Lujza tíz hónaposan már tíz kiló.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Patrícia kislánya még csak tíz hónapos, de máris tíz kilós. A szinte egyfolytában mosolygós Hanna Lujza fejlettebb a kortársainál, már nyolc foga is kinőtt.

A Majszinak becézett kislány mellett a 36 éves sztárnak arra is jut ideje, hogy elvállaljon néhány kisebb munkát. A kicsi néha segít is neki a munkában: anya és lánya legtöbbször együtt nézték a Ki Mit Tube-os videókat, hiszen a színésznő az online tehetségkutató egyik zsűritagja. Hanna elsősorban nevetéssel díjazta a különböző produkciókat.

"Ha a gyerekhordóban velem van, megmutatom neki a videókat, Hanna Lujza nagyon jó hallgatóság" - mondta Kovács Patrícia. Sok közös videónézésre már nincs lehetőség: a Ki Mit Tube vasárnap este a fináléhoz érkezik, a döntőre pedig Majszi már nem kíséri el anyukáját.

Fotó: Red Lemon

Facebook-kép: SuperTV2 Sajtószoba

Gyönyörű színésznő a Barátok közt Vili bácsijának lánya

Várkonyi Andrást, a Barátok közt című sorozat Vili bácsiját az egész ország ismeri, azt azonban valószínűleg kevesen tudják, hogy lánya, Várkonyi Andrea is színészi pályára lépett. Képeken 5 híres magyar színész és gyönyörű színésznő lányaik!

Ezt is szeretjük