A pszichiáter sem tudott rajta segíteni! Kovács Kati tragédiájáról vallott
Kovács Katit énekesnő őszintén mesélt magánéleti tragédiájáról a TV2 műsorában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Kati a Super TV2 Propaganda című műsorában mesélt magánéleti tragédiájáról, élete mélypontjáról.

Története jól mutatja, hogy a sztárok dolga sem mindig egyszerű, sőt, vannak olyan pillanatok, amelyeket nehéz ép ésszel átvészelni.

Tragédiájáról mesélt

Kovács Katit imádja a közönség, rengeteg rajongója volt és van a mai napig, de az élet nem mindig bánt vele kegyesen, sőt, sokszor megbecsülés helyett kegyetlenséget kapott. Példaként elmesélt egy megdöbbentő történetet.

Egyszer bement a titkárság irodájába, és felfigyelt egy kis lemezre, amely iratok és gemkapcsok között porosodott. Amikor rákérdezett, hogy mi az, elkeserítő választ kapott. Kiderült, hogy az énekesnő aranylemeze kallódik a káoszban, amit már rég meg kellett volna kapnia.

A titkárnő fennhangon megkérte, hogy ha már így megtalálta, akkor vigye is haza, mert neki csak útban van. Ez az élmény örökre beleégett a sztárba, és komoly fájdalmat okozott, amit a mai napig magával hordoz.

A pszichiáter sem segített

A hatalmas sikereket élvezte, mégsem volt teljesen boldog, hiszen élete akkoriban nem volt a legkerekebb.

A színpadon kívül nagyon egyedül érezte magát, összecsaptak a feje fölött a hullámok, ezért szakértő segítségét kérte.

- Azt éreztem, hogy sokat dolgozom, sikeres vagyok, valahogy mégsem haladok előre úgy, ahogy szeretném, a magánéletem sem volt akkoriban százas, mert a zenészférjeket a rajongó elvitték, belefáradtam az egészbe - nyilatkozta szomorúan.

Az egyik valódi mélypont akkor érkezett el, amikor a pszichiáter értetlenül állt a problémája előtt. Egyszerűen nem értette meg, hogy miért fáradt és boldogtalan olyasvalaki, akit számtalan elismeréssel, köztük Liszt Ferenc-díjjal tüntettek ki.

Kovács Kati azt a magyarázatot adta, mindegy, hogy mit kap az ember, ha aztán otthon egyedül ül vele. Az interjúban azt is elárulta, hogy a szakmájában az a nehéz, hogy tele van nagy örömökkel és bánatokkal, amelyek gyorsan váltakoznak, így egy művész hatalmas szintkülönbségeket élhet meg egészen kis időtartamon belül.

Foró: RTL Klub/Sajtólub

Ezt is szeretjük