Kovács Patrícia smink nélkül: ekkora a különbség, ha nincs profin kifestve
Kovács Patrícia a Liluland Makeup/Down című műsorában mutatta meg magát festetlenül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy színésznő számára a színpadon a smink éppolyan fontos eszköz, mint a jelmeze vagy a különböző kellékek. A kifestés módja a karakter meghatározó részét képezi. Egy élénk színű rúzs vagy feltűnően kihúzott szem még jobban segíti az előadás nézőit abban, hogy megismerjék a figura jellemét.

Kovács Patrícia filmes karrierje 1996-ban kezdődött a Raszputyin című alkotással. Azután, hogy 2003-ban diplomát szerzett a Színművészetin, olyan színházak foglalkoztatták, mint a Gárdonyi Géza Színház, a Vígszínház vagy a Centrál Színház, 2017-től pedig az Orlai Produkciós Iroda társulatának tagja. Sorozatokban is sokszor láthattuk, szerepelt a Korhatáros szerelemben, a Mintaapákban és a Válótársakban is. 2021 márciusában az RTL Klub Nagy szám című műsorának háziasszonyaként mutatkozott be. 

Kovács Patrícia smink nélkül és kifestve

Mint sok más színésznő, aki a darabjai előtt magát sminkeli, ő is azt vallja, a festék felkenése már az adott szerepre való ráhangolódás részét képezi. Erről a Liluland műsorában mesélt, ahol azt is megmutatta, milyen az arca, ha egyáltalán nem fedi semmi.

kovács-patricia-smink-nélkül-1
Fotó: YouTube/Liluland, RTL Klub/Nagy szám

Azt szoktam mondani, hogy megyek, és megrajzolom ezt a nőt, aki most kell, hogy legyek.

- Mindig magamat sminkelem, és mindent meg tudok csinálni. Engem ez nagyon érdekel, a főiskolán mindenkit én sminkeltem, őrületes nagy maszkokat is csináltam - mesélte a Makeup/Down vendégeként.

Azt is elárulta kérdezőjének, Lilunak, hogy egyáltalán nem zavarja, ha úgy kell a kamerák elé állnia, hogy még csak egy leheletnyi alapozó sincs rajta. Sőt kifejezetten arra törekszik, hogy környezete a természetes mivoltát lássa.

- Nem szeretem a push up melltartót, nem szeretem a nagy sminket, mert mindig az jut eszembe, hogy akkor reggel majd megijednek mellettem az ágyban, hogy nem is úgy nézek ki. Én azt szeretem, ha elmegyek, mondjuk, a boltba, és valaki felismer, akkor azt mondja, hogy "jé, te ugyanúgy nézel ki, mint a címlapon vagy a tévében!"

Színésznők smink nélkül

Nem Kovács Patrícia az egyetlen, aki büszkén vállalja magát festék nélkül. Képes összeállításunkban további ismert magyar színésznőket láthatsz, mint Pokorny Lia, Peller Anna vagy Koós Réka smink nélkül és kifestve. 

Ezt is szeretjük