Kovács Patrícia a ruhája miatt került ciki helyzetbe
Kovács Patrícia színésznőként nagyon csinos, civilben viszont nem a divat számára az első.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Patrícia az egyik legszebb magyar színésznő, aki premiereken vagy egy-egy műsorban vendégszereplőként csinos ruhákban, tökéletes sminkkel és frizurában pompázik. Persze, a 41 éves sztár sem mindig olyan, mintha skatulyából húzták volna elő. 

A nyaraláson a színésznő is inkább lazít, amihez az is hozzátartozik, hogy minden tekintetben a kényelemre szavaz. Emiatt legutóbb egy hotelben kicsit kínos helyzetbe is került - mesélte a Spektrum Home csatornán vasárnap kora és késő esténként jelentkező NőComment! című talk show-ban. 

kovács-patricia
Fotó: TMC

- Elmentünk a gyerekkel három napra szállodázni, és nem tudtam, hogy a vacsorához fel kell öltözni! Olyan topisak voltunk! Ki volt írva, hogy papucsban nem lehet, át volt húzva az ábrán, én meg abban mentem le. Ez ráadásul egy gyerekbarát hotel volt, de nem lehet rövidnadrágban meg papucsban az étterembe bemenni. Rám nézett a gyerek, mutatta az ábrát, és azt mondta: " ki fognak minket nézni!" - mondta a műsorban. 

Gondolkodott rajta, hogy visszamenjenek-e a szobájukba átöltözni, vagy játssza-e inkább ki a színésznőkártyát. Mivel ő és a kislánya is éhes volt, végül az utóbbi mellett döntött. 

- Egyébként volt ebben valami szép, hogy a szállodában úgy megy le a vacsora, hogy van műsor is. Az emberek tényleg úgy öltöztek fel, ahogy én karácsonykor sem - vallotta be a 41 éves sztár. 

Magyar női sztárok gyerekkori fotói

Szemüveget viselni gyerekként nem nagy öröm - hiszen a kortárscsoportból bármilyen irányban kilógó kicsik könnyen válhatnak apróbb-nagyobb bántások céltáblájává. Egy ismert magyar színésznő Facebook-oldalán lepte meg rajongóit egy gyerekkori szemüveges képpel, melyhez mindössze annyi hozzászólást írt: no comment.

Ezt is szeretjük