Kovács Katalin kajakos és kislánya - Luca az anyja szépségét örökölte
Kovács Katalin egyetlen gyermeke négyéves lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnokként és 31 világbajnoki címével minden idők legeredményesebb női kajakozója nemcsak itthon, de az egész világon - nem csoda, hogy Kajakkirálynőként emlegetik.

Kovács Katalin első házassága zátonyra futott, a sportolónő végül egy nem szakmabeli oldalán találta meg a boldogságot. 2013 szeptemberében megkérte a kezét dr. Schmidt Ádám, a Magyar Olimpiai Bizottság volt jogásza. A gyermekáldás sem váratott sokáig magára, 2013 decemberében bejelentette, hogy babát vár

- Nem terveztük, de az elmúlt időszakban sokat beszéltünk róla. Nagyon boldog vagyok, hiszen úgy érzem, az életemben és a pályafutásomban is a legjobbkor jön a baba - mondta akkor. A kis Luca Anna 2014. június 6-án született meg.

Kovács Katalin a visszavonulása bejelentését követően.
Kovács Katalin a visszavonulása bejelentését követően.
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Kovács Katalin tudatosan készült arra, hogy negyvenévesen abbahagyja a kajakozást, fokozatosan búcsúzott a versenysporttól, hogy szívfájdalom nélkül tudja abbahagyni. Végül 2016. július 29-én jelentette be visszavonulását

"Az elmúlt hónapokban világossá vált számomra, hogy a szívemben már nem a kajakozás áll az első helyen, hanem az én Drága Családom, velük szeretnék minél több időt eltölteni, nagy álmokat megvalósítani" - írta pár héttel korábban a Facebook-oldalán. 

Luca Anna mára már ovis nagylánnyá cseperedett, a héten ünnepelte a negyedik születésnapját. Édesanyja ebből az apropóból közös fotót is posztolt róla.  

A 42 éves Kovács Katalin idén januárban a férjével az oldalán jelent meg a hatvanadik Év Sportolója Díjátadó Gálán. 

Az egykori kajakos nem fordított teljesen hátat az evezésnek, erről áprilisban képeket is posztolt. 

Póth Dia többszörös magyar bajnok egykor és most

Póth Diána a ’90-es évek egyik legszebb műkorcsolyázónője volt, de ma, 36 évesen, két gyermek édesanyjaként is gyönyörű.

Ezt is szeretjük