Kósa L. Adolf felesége nagyon dögös - Az egykori műsorvezető bolondul Ritáért
Kósa L. Adolf felesége, Rita igazi szőke bombázó.

cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kósa L. Adolfot a kilencvenes években zárta szívébe az ország, mikor őt választották ki a TV2-n futó Szerelem első látásra című műsor házigazdájának, aminek köszönhetően még sokáig úgy emlegették őt, mint Ámor földi helytartóját.

Az 1967-ben született egykori tévést olyan műsorokban is láthattuk még, mint az Álompár vagy a Ki vagyok én?, ám az ezredfordulót követő években végleg hátat fordított a tévézésnek. Az eredetileg jogászként végzett híresség civil szakmát választott magának, lassan másfél évtizede hálózatépítéssel foglalkozik.

Az 52 éves sztár első házasságában Fonyó Barbara színésznő-opera-énekesnőtől két fia született, a 18 éves Domonkos és a 23 éves Benedek. Válása után újból rátalált a szerelem, egy gyönyörű, szőke hajú nő, Rita lopta be magát a szívébe, akivel 2018 augusztusában ünnepelték hetedik házassági évfordulójukat. Kisfiuk, Nimród 2013-ban született.

Kósa L. Adolf gyakran tölt fel gyönyörű családjáról fotókat a közösségi oldalain. Nézd meg, milyen dögös, szőke szépség az egykori műsorvezető felesége, Rita!

Ezt is szeretjük