Klárika kikotyogta Korda György legidegesítőbb szokását: ezzel ki tudja kergetni a világból
Balázs Klári elárulta, mivel hozza ki a sodrából Korda György.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az olyan párok, akik évtizedek óta együtt vannak, a másik minden apró rezdülését ismerik, szavak nélkül is értik, mire gondol kedvesük, és befejezik egymás mondatait. Természetesen a hosszú házasévek során az is elkerülhetetlen, hogy napvilágra kerüljenek a rigolyáik, amelyekkel olykor megőrjítik egymást.

Korda György és Balázs Klári 1981-ben kötötték össze az életüket. Nem túlzás azt állítani, hogy ők hazánk egyik álompárja: több mint négy évtizednyi házasság után is süt róluk, micsoda harmónia uralkodik a kapcsolatukban. Szinte elválaszthatatlanok, együtt lépnek fel, mindenhova együtt járnak, és tévés interjúik zömét is közösen adják.

Korda György ezzel a szokással idegesíti Klárikát

Noha arról többször beszámoltak már, hogy az otthonuk mentes minden feszültségtől, és az sem gerjesztett vitákat soha, hogy együtt dolgoznak, azért a közösen töltött esztendők során kialakultak olyan szokásaik, amelyektől a falra másznak. A 82 éves táncdalénekes is magáénak tudhat egy hóbortot, amit felesége ki nem állhat.

balázs klári
Fotó: Facebook/Korda György és Balázs Klári

A művészházaspár a koronavírus-járvány kitörése után zárta el magát hermetikusan a külvilágtól. Minden óvintézkedést megtettek annak érdekében, hogy elkerüljék a vírust, amelynek védőoltására is azonnal jelentkeztek. Elsőként Korda György kapta meg a vakcinát, élete párja pár egy héttel később, 2021 februárjában került sorra. Ezt követően vallotta be, hogy mi az az ominózus dolog, ami nagyon fel tudja bosszantani. 

- Amíg csak nekem volt oltásom, nem nagyon puszilgathattam a feleségem, ennek mától hivatalosan is vége! - örvendezett Korda György a Borsnak.

- És végre folytathatod azt a rémesen idegesítő és dühítő szokásodat, hogy

kéretlenül belenyúlsz a tányéromba!

Most, hogy be vagyok oltva, Gyurikám, újra beleehetsz a kajámba! Utálom, hogy mindig ezt csinálod, de tulajdonképpen már nagyon hiányzott - magyarázta az énekesnő.

Korda György ilyen sármos volt fiatalon

Kíváncsi vagy, hogyan nézett ki a legendás énekes karrierje kezdetén? Képes összeállításunkban megnézheted fiatalkori fotóit.

Ezt is szeretjük