Korda Györgyöt kibeszélték exei - Nem tudták, hogy Balázs Klári mindent hall
Balázs Klári sokat megtudott Korda Györgyről exeitől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Korda György és Balázs Klári 1980 óta alkotnak egy párt. Szerelmük legendás, 39. házassági évfordulójukat ünnepelték a nyáron. Sőt, öt évvel ezelőtt megújították fogadalmukat, és az énekes újra oltár elé vezette kedvesét. 

Korda Györgynek több komoly kapcsolata volt, mielőtt megtalálta volna élete párját. Kovács Iby színésznőt vette el először, de a frigy mindössze négy hónapig tartott, illetve nyolc évig élt együtt Mátrai Zsuzsa énekesnővel. A véletlennek köszönhetően Balázs Klári épp megismerkedésük előtt utazott együtt a két nővel, amikor különös beszélgetés ütötte meg a fülét.

Férje exeivel utazott egy buszon

A Life TV Backstage című műsorában mesélte el a szinte filmbe illő történetet. Egy buszra szállt fel férje exeivel, akik épp Korda Györggyel való kapcsolatukat pedzegették.

- Megtudtam Gyuri egész családi életét úgy, hogy közben nem is voltam rá kíváncsi. Még azt is hallottam, hogy akkor tervezett elutazni egy évre Amerikába. Ennek az a különlegessége, hogy amikor hazajött erről az egyéves turnéról, akkor találkoztunk, és utána jöttünk össze 1980 nyarán. Elválaszthatatlanok voltunk, akkor jött meg az igazi szerelem érzése az életembe.

balázsklári
Fotó: Life Tv/Backstage

Az énekesnő azt is tisztán hallotta, a hölgyeknek miért nem sikerült együtt maradniuk Korda Györggyel. Míg Kovács Iby szerint az volt az ok, hogy nagyon fiatal volt és nem akart még elköteleződni, ráadásul Kordát éppen elvitték katonának, addig Mátrai Zsuzsa az énekes édesanyjával nem jött ki jól, az asszony nem akarta, hogy fia elvegye feleségül.

Korda György és Balázs Klári luxusvillája

Korda György és Balázs Klári 2016-ban eladták Velencei-tó-parti luxusvillájukat, és visszaköltöztek Budapestre a régi otthonukba, amit pazarul felújítottak. A háromszintes luxusingatlan minden zugát az énekesnő tervezte meg.

Ezt is szeretjük