Durva, Sebestyén Balázs mivel verte át Balázs Klárit és Korda Györgyöt
Balázs Klári és Korda György életének legnagyobb becsapása a Kész átverés című műsorban történt.

korda-gyorgy-balazs-klari
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Klári és Korda György egy nem mindennapi megtévesztés főszereplőivé váltak a legendás Kész átverés című műsorban.

Az RTL 25 évét felölelő nosztalgiaműsorában ismert tévések meséltek a csatornánál való legemlékezetesebb pillanataikról. Sebestyén Balázs egyik legismertebb átverése az volt, amikor halottnak tettette magát, miközben Korda Györgyék a halotti toron énekeltek.

Korda György és Balázs Klári átverése

A durva átverés egy halotti búcsúztatóra berendezett helyiségben készült: a sztori szerint az elhunyt nagy álma volt, hogy a zenészek kedvenc számát, a Mamma Mariat énekeljék el. Az előadás felénél azonban meglepődtek és halálra váltak, amikor Sebestyén Balázs felült a koporsóban.

sebestyen-balazs-kesz-atveres
Fotó: RTL/Kész átverés

- Az általam vezetett műsorokra mindig jellemző, hogy tudjunk magunkon és egymáson is röhögni. Mi a celebeket egy kicsit megszívatjuk, megnevettetjük. Ebben hiszünk. A Kész átverés műsora is erről szólt - magyarázta Sebestyén Balázs.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Kedves Farkas család, kedves szeretteink. Engedjétek meg, hogy megadjuk Lajos papának azt, amire mindig vágyott - hangzott a halotti búcsúztató felkonferálása.

Ezután Korda György és Balázs Klári elkezdték énekelni a Mamma Maria című dalt. 

- Egyszer csak elcsúszott a koporsó teteje, füst kezdett felszállni belőle, és felültem én mint a halott, fehér öltönyben - emlékezett vissza a műsorvezető.

sebestyen-balazs-kep
Fotó: RTL/Kész átverés

- All in Gyuri bácsi, all in - kiáltotta a tévés és mosolyogva integetett a halálra rémült énekeseknek. 

- Az egyik legemlékezetesebb átverésem az volt, amikor Korda Györgyéknél befeküdtem egy koporsóba, és meghívtuk őket, mert a halott utolsó kívánsága volt, hogy ott lépjenek fel. Ők eljöttek, és emlékszem az arcukra, hogy ott esett le nekik a helyszínen, itt egy nagy szobában valaki ott fekszik a koporsóban. Láttam az arcukat, hogy nem hiszik el, ami történik. De egy dolog fontos volt: hogy minden meglepetés ellenére végignyomják a dalt. Ha a halott felébred, nekik ezt akkor is végig kell énekelni, mert ők arra szerződtek. Profik.

Alföldi Róbert bakija a Reggeliben

Alföldi Róbert nem bírta tovább, és a Reggeliben egy hír felkonferálása után ott kellett hagynia a stúdiót. Mindez az RTL Klub reggeli műsorának házigazdájaként esett meg vele évekkel ezelőtt: a vicces baki a csatorna az RTL Sztori: 25 év két részben című jubileumi műsorában került elő. 

Cover-fotó: TV2/Fem3Café

Ezt is szeretjük