Ő Koós Réka párja már 10 éve: a sármos Bálinttal csak ritkán láthatjuk

Koós Réka csak ritkán beszél a magánéletéről. Elárulta, a szerelem terén végtelenül szerencsés.

Koós Réka a párjáról
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár Koós Réka nem néz tévét, arra olykor igent mond, hogy szerepeljen benne: legutóbb a Szerencsekerékben láthattuk - mivel nem ismerte a műsort és annak szabályait, saját bevallása szerint döcögősen ment neki a játék.

Koós Réka a párjáról

Borsnak mesélt minderről, utalt ritkán látott párjára is: a jóképű Bálinttal immár tíz éve vannak együtt. Elárulta, imádja a társasjátékokat, viszont a szerencsealapúakból nem mindig kerül ki győztesen, de ezt nem is bánja.

- Azzal vigasztaltam magam, hogy aki szerencsétlen a játékban, az szerencsés a szerelemben. Úgy tűnik, ez viszont bejött, igaz rám a mondás.

Ezt kedvesére értette: egy évtizede már, hogy párkapcsolatban él. A napilap szerint Bálinttal két éve költöztek össze. Nagyon ritkán látni őket együtt, és az sem sűrűn fordul elő, hogy az énekes-színésznő meséljen a kapcsolatukról.

- Nehezen ment az összecsiszolódás, mert mind a ketten hoztuk magunkkal a korábbi kapcsolatokban elszenvedett fájdalmakat, csalódásokat és az ebből fakadó bizalmatlanságot, vádaskodásokat, félelmet a kudarctól. Ott motoszkált mind a kettőnk fejében, amit többször is megkaptunk korábban: veled nem lehet együtt élni! - ezt még 2019-ben árulta el.

Ennyi idő elteltével bebizonyosodott, alaptalanok voltak a kételyeik, a legnagyobb harmóniában élnek együtt.

Ő Tornóczky Anita jóképű vőlegénye: Miklóssal 6 éve dúl köztük a szerelem

Tornóczky Anita és vőlegénye a megtestesítői az álompár kifejezésnek azon a szelfin, amit az egykori tévés posztolt.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: TV2/Szerencsekerék

Ezt is szeretjük