9 év után tért vissza! A Barátok közt egykori sztárja ismét képernyőn
Konta Barbara, a Barátok közt egykori szereplője a SportKlub csatornán vezet műsort.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kilenc év kihagyás után Konta Barbara, a Barátok közt egykori szereplője visszatér a képernyőre.

A SportKlub képernyőjén az olasz futballbajnokság műsorvezetőjeként debütál szombaton, de hétfőnként a Calcio című háttérműsorban is komoly szerepet szánnak neki a csatorna vezetői.

Kilenc év után tért vissza

A sportcsatorna számos visszajelzést kapott, melyek szerint a nézők igénylik a női műsorvezetőket.

- Az elmúlt hónapokban több jelöltet hallgattunk meg, és Barbara mind televíziós, mind sporttudás szempontjából kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Férfiakat megszégyenítő módon érti és szereti a futballt, erről hamarosan a nézők is meggyőződhetnek - mondta Dávid Bence produkciós vezető.

A 31 éves sztár az olasz futballbajnokság, a Serie A szombat délutáni és esti meccsein mutatkozik be a SportKlubon: a mérkőzés előtt, a szünetben és utána is élőben jelentkezik be az állandó szakértők, Lisztes Krisztián és Sebők Vilmos társaságában. Hétfőnként pedig ő vezeti a Calcio című olasz futball-háttérmagazint is.

A foci iránti rajongása nem új keletű: több mint tíz éve követi a Serie A-t, és családi szálakon is kötődik a futballhoz, hiszen férje, Németh Norbert profi labdarúgó. A férfi néhány hete bundagyanúba keveredett, ügyében tart a nyomozás.

Barátok közttel lett ismert

- Nehéz időszakon vagyunk túl, és valószínűleg a következő hónapok sem lesznek könnyebbek. Kettőnk kapcsolatát csak megerősítette az, amin keresztülmentünk. A SportKlub kevéssel a krach előtt keresett meg. A férjem végig támogatott, hogy a futballal foglalkozzak, még akkor is, ha ezzel felületet adok arra, hogy mások ítélkezzenek felettünk. Erős vagyok, és bizakodóan tekintek a jövőbe, másként nem is állnék kamera elé - nyilatkozta Konta Barbara.

A SportKlub újdonsült műsorvezetőjét 1998 és 2003 között a Barátok közt című sorozat Hoffer Esztereként ismerte az ország. Ezt követően a konkurens csatorna, a TV2 reggeli műsorához szerződött, majd rövid ideig egy délutáni talkshow-t vezetett.

Miután az utóbbit levették a műsorról, visszavonult a nyilvánosságtól, hogy családjára és vállalkozására koncentrálhasson. 2007-ben, másfél év jegyesség után hozzáment focista kedveséhez, Németh Norberthez, 2008 decemberében pedig világra jött lányuk, Franciska.

- Évekkel ezelőtt megfogadtam, hogy ha valaha visszatérek a tévézéshez, akkor a sporttal, azon belül pedig legfőbb szenvedélyemmel, a futballal szeretnék foglalkozni. Nagy megtiszteltetés, hogy a SportKlub megadta nekem ezt a lehetőséget. Nőként érzelmi alapon viszonyulok a sporthoz, így szerintem a nézők hamar rájönnek majd, hogy melyik csapat felé húz a szívem - árulta el az egykori színésznő.

Fotó: SportKlub

Ezt is szeretjük