Ismét jön a baba! A magyar színész 75 évesen kislánynak örülhet
Részletek!
Koncz Gábor 75 évesen ismét kislány unokát kap.

beauty and style
Top olvasott cikkek

75 évesen ismét nagypapa lesz Koncz Gábor. Tavaly is a születésnapján lepte meg Regina lánya az első unokával, Lilivel, most pedig a 42 éves lánya készül a gyermekáldásra.

A színész elmondta, már beletörődött abba, hogy a család jórészt nőkből áll, hiszen Tekla is kislányt hord a szíve alatt.

Lányunokával ajándékozza meg Tekla

Koncz Gábor sohasem titkolta, hogy mindig is a hölgyek voltak a gyengéi, sőt, ez a mai napig így van. Most egyéves unokája, Lili is egy pillanat alatt az ujja köré tudja csavarni. Hetente kétszer megy Regináékhoz, akkor már az ajtóban nyújtja a kezét a kislány, hogy vegye fel és dobálja.

A színész nem tagadja, saját lányait elég férfiasan nevelte, már féléves korukban a lóra ültette őket. Mostanra azonban már egy kicsit óvatosabb lett, így Lilinek még várnia kell az első lovastúrájával.

Lili imád a színész gödi házában rohangálni, egy perc alatt átrendezi a nappalit. Azonban Koncz Gábor nem tud haragudni rá, hiszen a kislánynak elég csak egy pillantást vetni a nagypapára, az máris elolvad. Mint mondta, Lili pontosan úgy néz ki, mint Regina gyerekként.

Lili pont olyan, mint az édesanyja

- A picinek pont olyan tökéletes vastag szája van, mint Reginek, aki hét- vagy nyolcéves volt, amikor hazajött az iskolából, és panaszolta, hogy a többiek kigúnyolják, amiért olyan vastag szája van, mint a négereknek. Azóta persze mindenki azt kérdezi tőle, hogy hol tölteti - mesélte, majd lánya hozzátette, hogy a pici a szemeit is tőle örökölte.

A sztárapukát egyébként lányához születése óta szoros, bensőséges kapcsolat fűzi, és meggyőződése, hogy az unoka ugyanolyan jól sikerült, mint Regina. Amint elmondja, szerencsére a vejével is azonnal megtalálta a közös hangot.

- Nagyszerű fiú, nem találok rajta fogást. Kerestem eleinte, de nem. Jó kézfogása volt, jó mélyen a szemembe nézett, így tudtam, hogy rendben lesz a dolog - vallotta be.

Fotó: www.konczgabor.hu

Ezt is szeretjük