Koncz Zsuzsa meglepő dolgot árult el a múltjából - Ezt kevesen tudták róla eddig
Koncz Zsuzsa a gyerekkoráról mesélt kendőzetlen őszinteséggel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Koncz Zsuzsát 1962-ben zárta a szívébe az ország, amikor fellépett az első Ki mit tud?-on, ahol végül második helyezést ért el osztálytársnőjével, Gergely Ágnessel együtt, jutalmuk pedig egy-egy asztali lámpa volt, amit a Corvin-áruház kínálatából választhattak ki.

Karrierje innentől kezdve megállás nélkül ívelt felfelé, ám fiatalkorában nem is annyira az éneklés, hanem sokkal inkább a sport hozta lázba. Olyannyira tehetséges volt, hogy akár válogatott sportoló is lehetett volna belőle - többek között erről is mesélt a Best magazinnak adott interjújában.

- Kézilabdáztam, úsztam, de miután állandóan náthás voltam, anyu egy idő után elunta az örökös ápolásomat. Akkor ő már nővérként kórházban dolgozott. Lemondta az Elektromos Egyesületben az úszást és az angyalföldi sportiskolában a kézilabdát, így aztán nem lettem válogatott - nyilatkozta Koncz Zsuzsa.

A beszélgetés során szóba került még hányattatott gyerekkora is, amire így emlékszik vissza a Kossuth-díjas énekesnő.

- Apám kántortanító volt egy falusi iskolában, nem gondolom, hogy ez egy jól fizető állás lett volna. Egy vályogtéglából épült házba születtem. Anyu a nővérképzőbe járt Egerbe, a sok vonatozás miatt nem volt ideje, ezért elküldtek Budapestre a drága nagymamimhoz, aki nagyjából tízéves koromig nevelt. 17 éves koromban költöztem először olyan lakásba, ahol volt saját fürdőszobánk - árulta el.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük