"Egy mocskos genya vagyok" Meglepő vallomást tett a népszerű magyar énekes
Komár László elismeri ballépéseit, de már úgy érzi, sínen van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Komár László életében december 1-jétől új korszak kezdődött, mivel jogerősen is kimondták a válást. Az elhúzódó válóper részleteiről, illetve arról, hogy most kinél keresi a boldogságot, Hajdú Péternek mesélt a Frizbiben.

Az énekes még 2004-ben vette feleségül a nála 31 évvel fiatalabb Erzsébetet, majd 2005-ben megszületett közös gyermekük, Karolina. Hétévnyi házasság, kétévnyi különélés és kétéves jogi procedúra után a bíróság is kimondta, hogy nem tartoznak többé össze.

Négymilliót követel a házimunkáért

A válás ugyan mind anyagilag, mind egészségügyileg nagyon megviselte az énekest, de most, hogy lezárult az ügy, már nagyon felszabadult. Igaz, a válást kimondták, de az anyagiakban még nem sikerült megállapodniuk.

Volt felesége összességében mintegy 20 millió forintra pereli a sztárt. Még a házasság idején általa végzett mosásért, vasalásért is milliókat követel volt férjétől, ráadásul a munkaügyi bíróság ezt első fokon el is fogadta.

- Ez a 31 év korkülönbség arra volt jó, hogy az ágyban fantasztikusan működtek a dolgok, egyébként viszont nem - vallott nyíltan zátonyra futott házasságáról a zenész, majd azt is hozzáfűzte, véleménye szerint volt felesége tudatosan felépítette az ő tönkretételét, kizárólag a pénzért.

Újra előző kedvesével él együtt

Azt is elárulta, újra együtt él Krisztinával, akivel 30 évet töltött. Korábbi párját exfelesége miatt hagyta el, de a nő megbocsátott neki, és most újra együtt vannak.

- Nem élek egyedül természetesen, csak eddig titkoltuk. Krisztina visszaköltözött a házunkba - árulta el Komár László.

Első feleségével egyébként közös cégük is volt, ami az énekes szerint nem tetszett Erzsébetnek, és most emiatt is pereskednek.

- Fel volt háborodva azon, hogy Krisztina még létezik, holott ő zavarta el a házból. És én ebben benne voltam, tévedés ne essék, nehogy azt higgyétek, hogy én ebben ártatlan ember vagyok. Egy mocskos genya vagyok az egészben - vallotta be őszintén a sztár, akit egyébként betegsége idején is támogatott Krisztina.

- Eleinte tényleg szerelmes voltam belé, de csak addig a pontig, amíg a gyerek megszületett - ismerte be a zenész, majd hozzátette, lehetséges, hogy soha nem lett volna rákos, ha nem ismerkedik meg volt feleségével, mivel betegsége kialakulásáért is az asszonyt okolja. 2010-ben került nyilvánosságra a hír ugyanis, hogy évekkel korábban daganatot találtak a sztár szervezetében.

Jelenleg már jobban van egészségügyileg, cáfolta azt a felröppent hírt, mely szerint kiújult a daganata. Ugyanakkor véleménye szerint nem mondható biztosra, hogy a gyógyulás végleges. A betegséggel hat éve küzd, de jelenleg szerencsére tünetmentes, és ehhez szerinte meg kellett szabadulnia ettől a kapcsolattól.

Fotó: TV2.

Ezt is szeretjük