Babafotók! Íme, Komár László tündéri kislánya, Karolina
Komár László 60 évesen lett apa, imádja kislányát, de feleségével nagyon megromlott a kapcsolata.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Komár László még el sem vált hivatalosan harmadik feleségétől, amikor 2004 nyarán új szerelmével, Fruh Erzsébettel látták őt vásárolni, az akkor 28 éves hölgy hasa pedig már szemmel láthatóan gömbölyödött.

A 65 éves énekes ezek után fellebbentette a fátylat, és beismerte, bizony 60 évesen megint apa lesz! Kislánya 2004 októberében született meg, aki a Karolina keresztnevet kapta szüleitől, mivel így hívták Komár nagymamáját is.

Mindenfélével megvádolta

Ám sajnos az imádnivaló kislány sem tudta összetartani a párt, kapcsolatuk az elmúlt hónapokban túlságosan is megromlott. Fruh Erzsébet ugyanis mindenféle dologgal megvádolta Komárt, amelyeket a magyar rock & roll műfajának koronázatlan királya tagad.

Kislánya édesanyja szerint Komár László nemcsak megverte őt, de állítása szerint beszámíthatatlan is - az énekes mindezeket rágalmaknak nevezte. A bíróság ennek ellenére több alkalommal is távoltartási végzést rendelt el Komár ellen, aki emiatt hónapokig nem láthatta lányát.

Négy hónap után találkozhatott gyermekével

A végzés néhány napja járt le, így Komár júniusban 16 hét után újra megölelhette az időközben ötévessé cseperedett Karolinát.

A kislány Komár szerint elfogadta, hogy szülei nem akarnak együtt élni, az egész hercehurca azonban kissé megzavarta, azt kérdezte ugyanis apukájától, hogy hívhatja-e Komár Lacinak.

Szintén a közelmúltban derült fény arra, hogy a magyar Elvis Presley titokban megküzdött a rákkal is: Hajdú Péter Frizbi című műsorában mesélte el, hogy kétszer is daganatot találtak a lábában, de gyógyulását nem a kemoterápiának, hanem egy különleges vitaminkúrának köszönhette.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük