"Mindenkit megcsaltam!" A válófélben lévő Komár László képtelen a hűségre?
Komár szerint többször is előfordult, hogy lebukott hűtlenkedés után.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Komár László néhány napja a Mokkában pakolta ki rémálommá változott válása legújabb fejezetének részleteit, azt követően pedig az Aktívban mesélt kendőzetlen őszinteséggel a baljós előjelekről és házasságának megromlásáról Papp Gergely riporternek.

Mint ismeretes, jelenleg is zajlik a 66 éves énekes válópere, ahol kiéleződtek az ellentétek közte és Fruh Erzsébet között: a 34 éves asszony havi 150 ezer forint tartásdíjat követel tőle, mindeközben Komárnak a hétvégi fellépések miatt esélye sincs, hogy legalább kéthetente lássa kislányát, Karolinát.

Harmadjára sikerült az esküvő

A magyar Elvis Presley-ként elhíresült rock & roll sztár nem titkolta el, hogy harmadszorra sikerült csak feleségül vennie gyermeke anyját.

Az első két házasság ugyanis különböző okok miatt mindig meghiúsult, annak ellenére, hogy az időpont már ki volt tűzve mindkét alkalommal.

Aztán harmadjára végül teljesen váratlanul sikerült oltár elé vezetnie menyasszonyát, igaz, a ceremónia előtt négy nappal összevesztek.

A templomban ott volt velük az akkor hároméves Karolina is, aki elmondása szerint úgy sírt, mintha nem akarta volna ezt az egészet.

A hűtlenség miatt?

Habár az elmúlt hónapok során hallhattunk már mindenfélét a válófélben lévő házaspárról, arról azonban még egyikük sem vallott, hogy pontosan milyen okok is vezettek kapcsolatuk ilyen fokú megromlásához - egészen mostanáig.

Komár László ugyanis nem kertelt, és elárulta, hogy ő bizony megcsalt mindenkit, többek között Erzsébetet is! Nem titkolta el, hogy sosem vetette meg az egyéjszakás kalandokat, ám hiába igyekezett félrelépéseit titokban tartani, többször előfordult, hogy lebukott, miután más nő ágyában találta meg a boldogságot.

- Én ilyen vagyok, ezt lehet vállalni vagy nem vállalni, de most is azt mondom, hogy mindenki tudja, kihez megy feleségül vagy kivel köti össze az életét, én ilyen pali vagyok, és kész. Na most, ha nem, akkor el kell menni. Én is úgy vagyok, ha nem tetszik valami, akkor megbeszéljük és elmegyek - zárta le a dolgot Komár László.

Ezt is szeretjük