"A halálomra gyúrt!" Vérfagyasztó vallomást tett hazánk népszerű sztárja

Komár László szerint felesége a halálát várta, amikor ő rákos lett.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Komár László is tiszteletét tette a Frizbi vasárnap esti adásában, ahol jelenleg is zajló válóperéről és kislányáról faggatta őt Hajdú Péter.

A 66 éves énekes a fájdalmas beszélgetés során fokozatosan veszítette el türelmét, először csak káromkodott, dühében és tehetetlenségében az asztalt csapkodta, üvöltözött, az interjú végén pedig még el is sírta magát!

Titokban köszöntötte fel kislányát

A magyar Elvis Presley-nél az verte ki a biztosítékot, hogy február 2-án, szerdán, négyéves kislánya, Karolina névnapján a hajnal leple alatt kellett belopóznia az óvodába, hogy gyermekének odaadhassa az ajándékot!

Teljesen érthető tehát Komár László dühe, szomorúsága és csalódottsága, hiszen, mint Hajdú Péternek elmondta, a bírósági végzés értelmében vasárnapi apuka lett belőle - csak minden második hétvégén találkozhat Karolinával.

Ám elmondása szerint az esetek többségében erre szinte esélye sincs, hiszen hétvégén este-éjszaka vannak a fellépései - ez azonban nem igazán hatotta meg a bírónőt, aki csak annyit mondott, hogy akkor vigye magával a kislányt!

A halálát várta

Mint ismeretes, Komár László 2004-ben ismerkedett meg a nála 32 évvel fiatalabb Fruh Erzsébettel, kapcsolatuk pedig nagyon jól alakult az elején: összeházasodtak, majd hatvanévesen Komár újra apa lett.

Az elmúlt évtizedek leghíresebb magyar énekesei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Házasságuk tavaly romlott meg, felesége pedig távoltartási végzést kért ellene, amit meg is kapott azon állítólagos vádak alapján, miszerint a férfi bántalmazta őt, sőt, mentálisan beszámíthatatlan!

A népszerű énekes nem titkolta el, hogy nagyot csalódott feleségében, aki nemcsak érzelmileg, de anyagilag is megvezette - amikor pedig daganatos betegséggel kezelték, mint mondta, csak arra gyúrt, hogy meg fog halni.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Komár László ezek után csak azt szeretné, ha végre akkor láthatná a lányát, amikor akarja, illetve, hogy a bíróság minél előbb szétválassza őket, a szeme előtt pedig semmi más, csak Karolina érdekei lebegnek.

Ezt is szeretjük