"A halálomra gyúrt!" Vérfagyasztó vallomást tett hazánk népszerű sztárja

Komár László szerint felesége a halálát várta, amikor ő rákos lett.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Komár László is tiszteletét tette a Frizbi vasárnap esti adásában, ahol jelenleg is zajló válóperéről és kislányáról faggatta őt Hajdú Péter.

A 66 éves énekes a fájdalmas beszélgetés során fokozatosan veszítette el türelmét, először csak káromkodott, dühében és tehetetlenségében az asztalt csapkodta, üvöltözött, az interjú végén pedig még el is sírta magát!

Titokban köszöntötte fel kislányát

A magyar Elvis Presley-nél az verte ki a biztosítékot, hogy február 2-án, szerdán, négyéves kislánya, Karolina névnapján a hajnal leple alatt kellett belopóznia az óvodába, hogy gyermekének odaadhassa az ajándékot!

Teljesen érthető tehát Komár László dühe, szomorúsága és csalódottsága, hiszen, mint Hajdú Péternek elmondta, a bírósági végzés értelmében vasárnapi apuka lett belőle - csak minden második hétvégén találkozhat Karolinával.

Ám elmondása szerint az esetek többségében erre szinte esélye sincs, hiszen hétvégén este-éjszaka vannak a fellépései - ez azonban nem igazán hatotta meg a bírónőt, aki csak annyit mondott, hogy akkor vigye magával a kislányt!

A halálát várta

Mint ismeretes, Komár László 2004-ben ismerkedett meg a nála 32 évvel fiatalabb Fruh Erzsébettel, kapcsolatuk pedig nagyon jól alakult az elején: összeházasodtak, majd hatvanévesen Komár újra apa lett.

Házasságuk tavaly romlott meg, felesége pedig távoltartási végzést kért ellene, amit meg is kapott azon állítólagos vádak alapján, miszerint a férfi bántalmazta őt, sőt, mentálisan beszámíthatatlan!

A népszerű énekes nem titkolta el, hogy nagyot csalódott feleségében, aki nemcsak érzelmileg, de anyagilag is megvezette - amikor pedig daganatos betegséggel kezelték, mint mondta, csak arra gyúrt, hogy meg fog halni.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Komár László ezek után csak azt szeretné, ha végre akkor láthatná a lányát, amikor akarja, illetve, hogy a bíróság minél előbb szétválassza őket, a szeme előtt pedig semmi más, csak Karolina érdekei lebegnek.

Ezt is szeretjük