Köllő Babett ruháját szétszedik: „Olyan gusztustalan, hogy nincsenek rá szavak”

Köllő Babett merész ruhája kiakasztotta a Sztárban Sztár leszek! nézőit.

kollo-babett-c2

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Sztárban Sztár leszek! adásaiban a nézők nemcsak a versenyzők produkcióit várják izgatottan, hanem azt is, hogy a zsűriben helyet foglaló Tóth Gabi és Köllő Babett milyen merész kreációba bújik. 

A november 19-i adásban a színésznő olyan bevállalós ruhát öltött magára, hogy megindult a kommentlavina: a hozzászólók elenyésző része bármiben szívesen látja, de a nagy részük kiakadt a kígyós darabon.

Köllő Babett kígyós ruhája

„Erre a ruhára szavak nincsenek, olyan elképesztően ronda, gusztustalan. Mintha egy állatkertben lennél. Én fel nem venném. A stylist egy kicsit visszafoghatná magát.”

„Babett, eskü sosem gondoltam volna, hogy lesz olyan ruha ami még rajtad sem áll jól....ezt a lehetetlen küldetést is teljesíteni tudta a stylist. Elismerésem neki, de még inkább neked, hogy vállaltad a viselését. Téged szeri, de a ruha botrány.”

„Soha nem hittem volna, hogy rosszul lehetek egy ruhától… megtörtént!” 

„Te szép vagy Babett, de ez a ruha borzasztó!”

Néhányan azt is megjegyezték, hogy a kígyós ruha nem új ötlet, Anna Wintour, az amerikai Vogue magazin főszerkesztője már több verzióban is viselt nagyon hasonló kreációt. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhával borzolta Köllő Babett a nézők kedélyeit, és milyen bevállalós kreációkat húzott fel az idei évadban. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2

InStyle-gála 2023

Képgalériánkban megnézheted az InStyle #képesvagyok 2023-as gálájának díjazottait és jelöltjeit. 

Ezt is szeretjük