Köllő Babett tangás bikinis képe tarolt az Instán: bombasztikus a kommentelők szerint

Köllő Babettről az egzotikus nyaralásán készült bevállalós kép. Brutál dögös tangás bikinit vett fel.

köllő-babett-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Piros úszódresszben hasonlították már Pamela Andersonhoz is Köllő Babettet - a mostani bikinis fotóiról viszont nem egy másik híresség jut az eszünkbe, hanem az, hogy mennyire párját ritkítóan dögös.

Két képet posztolt az egzotikus nyaralásáról. Mindkettő a medence partján készült róla.

Köllő Babett bikinis képei

Bár strandruhát vett a bikinije fölé, az átlátszó anyag nem sokat takar a testéből: a hátulról készült képen jól kivehető, tanga fazonú bugyit vett fel.

Ez a fazon már önmagában bevállalós, de az, hogy ebből a szögből fotózták, még extrán pikánssá tette a felvételt. A második oldalon már szemben állt a kamerával, itt a combja villant ki szexin a fürdőköntösből.

Az Instát letarolta a két kép, a kommentelők nem fukarkodtak a bókokkal, és a szívecskék, bomba és tűz emojik is záporoztak a hozzászólások között - jelezve, hogy Köllő Babett mennyire bombasztikusan fest.

"Drága Babett! Bombasztikus vagy, mint mindig. Számomra öröm és boldogság Rajtad látni a ruhámat! Jó pihenést, kellemes kikapcsolódást, puszi" - ezt annak a szalonnak a tervezője írta a bejegyzéshez, aki a már említett fekete strandruhát álmodta meg.

"Brit tudósok szerint 10.000-ből kevesebb, mint 1 ember vette észre a kis rákokat a háttérben. Bomba vagy, Baby" - jegyezte meg valaki humorosan.

Dundika bikinimodellnek is beillik a tengerparton: ilyen dögös kép készült róla a Maldív-szigeteken

Majka és Dundika fiaikkal a Maldív-szigeteken nyaralnak. A sztárfeleség fekete bikiniben fotózkodott a pálmafák tövében.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük