Kökény Attila fiát alig ismertük fel: a 15 éves Lali magasabb, mint az apja
Kökény Attila fia édesapja nyomdokaiba lépett. Nagyon úgy fest, hogy Lali is énekes lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Az alma nem esett messze a fájától” - Kökény Attilára és fiára igaz a mondás. Lalinak minden esélye megvan rá, hogy átvegye édesapjától a stafétát, ígéretes tehetség a színpadon.

Bár még csupán 15 esztendős, már most bontogatja a szárnyait a szórakoztatóiparban. 2021-ben megjelent az első videóklipje, a nyáron pedig bebizonyíthatta, egy élő nagy koncerten is megállja a helyét, Siófokon léptek fel együtt az apukájával.

Kökény Attila fia énekel

Mindeközben pont abba a korba lépett, hogy folyamatosan változik a külseje, olyan sokat nőtt, hogy szinte fel sem ismerni. Friss képein már magasabb, mint az apja.

Kökény Attila teljes mellszélességgel támogatja a fiát a pályán, aki ugyan tini, a korszakra jellemző dacolás egyáltalán nem jellemzi. Tisztelettudó, szorgalmas fiatalember, akire nagy jövő várhat a zeneiparban.

- Ha nem így lenne, biztosan nem engedném színpadra, és azon lennék, hogy lebeszéljem erről a szakmáról, de szerencsére eddig csak pozitív visszajelzéseket kapott. (…) Tizenöt éves, és már most nagyon sok mindent tud, jó a technikája, persze rengeteg tanulnivalója is van még, a hangjának be kell állnia, érnie, fejlődnie, de én úgy látom, minden tehetsége megvan ahhoz, hogy remek előadó váljon belőle - mesélte a büszke apuka a Story magazinnak.

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Détár Enikő és Rékasi Károly 1984-től 2013-ig tartó házasságából két gyermek született: Eszter 1989-ben, Zsigmond 2001-ben látta meg a napvilágot. Ugyan színészcsaládba születtek, egyikük sem a színpadon vetette meg a lábát. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük