Kökény Attila felesége dögösebb, mint valaha! Aranka tegnap este így nézett ki

Fotók!

Kökény Aranka a Drágám, add az életed! című műsorban szerepelt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Elámultak a nézők a TV2 új showműsorában Kökény Attila feleségén. Aranka és férje az Ábel Anitával és Majkával május 2-án indult, Drágám, add az életed! című műsorban szerepelt. A sztárfeleség a testhezálló nadrágban és a sárga blúzban dögösebb volt, mint valaha. A pár egyébként pont a felvétel hetében ünnepelte a 18. házassági évfordulóját.

A hazai sztárpárok azon versengenek, melyikük ismeri jobban a szerelmét.  A műsorban a hölgyek különböző feladatokban vállalásokat tesznek a párjuk nevében. Amelyik párosé a legmerészebb licit, annak a férfi tagja végre kell, hogy hajtsa a kitűzött feladatot. Ha férfi teljesíti a kitűzött célt, pontokat gyűjt, ha nem, azokat a másik három páros kapja.

Az első adáshéten Verebes Linda és Pindroch Csaba, Tölgyesi-Khell Cynthia és Hujber Ferenc, Keleti Andrea és Kovács Zoltán, valamint Kökény Aranka és Kökény Attila versengenek egymással.

Nézd meg a fotókat! Szerinted is nagyon dögös volt Kökény Aranka?

Bombázó lett Mága Zoltán 20 éves lánya

Mága Zoltán hegedűművész igazán büszke apuka lehet. 20 éves lánya, Jennifer nemcsak gyönyörű, de tehetséges is. Nézd meg azokat a magyar zenészeket, akiknek a lányai már kész nők!

Ezt is szeretjük