Kóbor János felesége megtörte a csendet: Zsóka először állt kamerák elé férje halála óta
Kóbor János felesége, Deme Zsóka a Tények Pluszban szerepelt először az Omega énekesének elhunyta óta.

kóbor-jános-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. december 6-án hazánk gyászba borult, aznap hunyt el az Omega legendás frontembere, Kóbor János. Felesége azóta nem lépett a nyilvánosság elé, majdnem egy év elteltével adta első interjúját.

Deme Zsóka és Kóbor János 16 évig éltek a legnagyobb boldogságban. A véletlennek köszönhették, hogy megismerkedtek, egy születésnapi partin egymás mellé ültették őket 2005-ben.

Kóbor János feleségének első interjúja

A sztárfeleség a Tények Plusz kamerái előtt vállalta első televíziós szereplését férje elvesztése után. Könnyeivel küzdve, közös lányukkal az oldalán idézte fel az elmúlt esztendőt, hogy milyen nehéz volt nekik a családfő nélkül.

deme-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Életünk legszörnyűbb évén vagyunk. Óriási űr van a szívünkben. Az űr és a fájdalom mindig itt marad, de az élet megy tovább. Tudom, hogy Meckykénk is azt szerette volna, hogy talpon maradjunk, és éljük a mindennapjainkat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

A zenész halálhíre nemcsak a szakmát, hanem az egész országot megrázta. Végső nyughelye, a Szent István-bazilika azóta az Omega-rajongók zarándokhelye lett.

- A mai napig odajönnek hozzánk az utcán a rajongók, mondják, mennyire sajnálják, hogy elment szegény Mecky. Ez valahol nagyon jó érzés, hogy ennyien szerették és tisztelték, de mindig feltépődnek a sebek. Inkább viszont azt mondom, hogy ez mindig boldogsággal tölt el minket - mesélte, majd hozzátette, rengeteg levelet is kapnak az emberektől.

deme-2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Arról is említést tett, szerinte mit szólna néhai férje ahhoz, hogy 15 éves lányuk, Léna a nyomdokaiba kíván lépni. Úgy gondolja, biztosan féltette volna gyermeküket a szakma árnyoldalaitól, de végtelenül büszke apaként támogatta volna Lénát abban, hogy kövesse azt az utat, ami a leginkább boldoggá teszi.

Benkő Péter és 31 évvel fiatalabb felesége vidéki élete

Benkő Péter 13 éve él egy tanyán. Annak idején a pilisi Annavölgyben lelt rá mesebeli otthonára, a házat erdő öleli körül. A birtok igazi béke szigete, ami távol van a világ zajától. Imádja a lassú, csendes hétköznapokat, amelyeken boldogan osztozik feleségével, Klaudiával.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük