Ő Kiszel Tünde ritkán látott nővére - Csilla az édesapjuk nyomdokaiba lépett

Kiszel Tünde nővére az egészségügyben dolgozik, fül-orr-gégész és adjunktus.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde élete nyitott könyv követői előtt. Instagram-oldalán előszeretettel kalauzolja el rajongóit a mindennapjaiba, imádja fotózni lányát, kiskutyájukat, és magáról is készít szelfiket. Azonban nővérével csak nagyon ritkán mutatkozik együtt a nyilvánosság előtt.

Dr. Kiszel Csillát legutóbb március közepén mutatta meg a rajongóinak egy posztban. Áldozatos munkáját köszönte meg, amelyet a koronavírus-járvány közepette tanúsít mint egészségügyi dolgozó. Testvére ugyanis fül-orr-gégészként keresi a kenyerét.

Kiszel Tünde nővére, Csilla

Az alma nem esett messze a fájától, édesapjuk, dr. Kiszel János is orvosként dolgozott, nemzetközileg elismert tudós és szülész-nőgyógyász volt. A Semmelweis Egyetem egy díszplakettel is tiszteleg munkássága előtt. 

A hatvanéves sztár rajong nővéréért, ezt a poszt is bizonyítja, hiszen nemcsak arra büszke, hogy mennyire lelkiismeretes és nagy tudású szakember, de odaadó keresztanyja is lányának, Donatellának, és nem utolsósorban nagyon jó testvér. 

Bár külsőre nem igazán hasonlítanak, egyedül a szemük színe ugyanolyan, a hangszínük és hanghordozásuk annyira megegyezik, hogy gyakran össze is keverik őket a telefonban.

Személyiségük is szöges ellentéte egymásnak. Míg Csilla édesapja tudomány iránti vonzalmát vitte tovább a családban, addig húga inkább édesanyjuk után a színházvilág és a művészetek felé kacsintgatott már kislányként is.

Kiszel Tündét megosztó személyiségként tartják számon a médiában, ebből fakadóan gyakran kap negatív kommenteket. Ilyenkor nővére racionális gondolkodásmódjával igyekszik segíteni neki, hogy könnyebben fel tudja dolgozni a bántó szavakat, vallotta be Joshi Bharatnak a FEM3 2017-es interjújában.

Dér Heni húga

Nyolc és fél év a korkülönbség a lánytesók között, ennek ellenére nagyon közel állnak egymáshoz. A 33 éves sztár imádja szépséges húgát, és nagyon büszke rá. Képeken mutatjuk, milyen gyönyörű lánytestvérrel büszkélkedhet Dér Heni.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük