Kiszel Tünde 17 éves lánya áttetsző ruhában ünnepelt - Donatella egyre nőiesebb
Kiszel Tünde lányát imádja a kamera.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde egy szem lánya, Hunyadi Donatella már pici korában megszokta a kamerákat, népszerű édesanyjával sokszor szerepelt a tévében, az újságok hasábjain, de természetesen a naptárfotózásokon is rendszeresen részt vett. A 17 éves lány szinte a szemünk előtt cseperedett fel, a stílusa pedig az utóbbi pár évben nagyon megváltozott, egyre nőiesebb ruhákba bújik, emellett úgy sminkeli magát, mint a profik.

A modellkedéssel is foglalkozó, fiatal szépség imádja a ruhákat, mint minden lány, ő is szeret csinos lenni, nem is csoda, hogy szilveszter alkalmából is egy különleges darabot viselt. Egy fekete, áttetsző ruhában pózolt híres anyukájával. Ezzel a közös fotójukkal kívántak boldog új évet mindenkinek. 

Nem ez volt az egyetlen ruha, melyet 2018 utolsó napján viselt, mint kiderült Kiszel Tünde másik posztjából, Donatella több alkalmi ruhát is bemutatott, valamelyik kreáció a klasszikus, míg egy másik a vagányabb vonalat képviselte. A ruhákat te magad is megnézheted, ha az alábbi fotón látható fehér nyílra kattintasz.

A naptárdíva Instagram-oldaláról az is kiderült, hogy a 2018-as évet az egyik budapesti hotelben búcsúztatták el, oda Donatella egy piros, flitteres ruhát húzott, erről is született fotó.

Természetesen a rajongók is megdicsérték, mennyire szép Donatella a képeken, akit egyesek 17 évesnél idősebbnek néznek, ugyanis fiatal kora ellenére roppant nőies a stílusa. Nem is csoda, hogy a modellszakma is felfigyelt rá, ráadásul már külföldről is volt megkeresése, ezt korábban Kiszel Tünde nyilatkozta a Mokkában.

- Többen hívták már külföldről, de első a tanulás, ebben a tanévben, tavasszal érettségizik, úgyhogy ez nagyon fontos. Úgy gondoltuk, hogy inkább majd utána megy külföldre, inkább csak itthoni munkákat vállal el.

Ezt is szeretjük