"Minden szempontból leépültem" Súlyos drogproblémáiról vallott a magyar sztár
Kiss Tibi, a Quimby zenekar énekese nem köntörfalazott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak sztárok, akik igyekeznek rejtegetni problémáikat a nyilvánosság elől, de olyanok is akadnak, akik életük negatívumairól is képesek nyíltan beszélni.

Kiss Tibi és édesapja a DTK Show-ban

Kiss Tibi, a hatalmas népszerűségnek örvendő Quimby zenekar énekes-gitárosa ez utóbbi kivételek közé tartozik, a DTK Show-ban D. Tóth Krisztának mesélt egykorii alkohol- és drogfüggőségéről.

Kereste a kiutat

- Totális őrület, koboldok, démonok, én meg nem találtam a kijáratot - jellemezte az időszakot Kiss Tibi.

- Minden szempontból leépültem, fizikailag, lelkileg, anyagilag. Aztán a szervezetem azt mondta: elég volt - tette hozzá.

Az énekes azt is elmesélte, hogyan támogatta a családja és barátai ezekben az években, és végül hogyan sikerült szakítania az önpusztító életformával.

A ma este adásba kerülő műsorba a zenész édesapja, Kiss Kálmán is meghívást kapott.

- Annyira nem aggódtunk érte. Aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni. Súlyos időszak volt nekünk is, de mindig bíztunk benne - mesélte az apa.

20 éves a Quimby

Művész fiukért már gyerekkorában sem aggódtak, amikor a festőnek készülő kamasz hol életnagyságú Mick Jagger képet festett a szoba falára, hol bombát gyártott a lakásban osztálytársaival.

Bár végül a Képzőművészeti Egyetemet végezte el, a zenélés gimnazista kora óta élete része volt.

A Quimby a legnépszerűbb hazai zenekarok között tudhatja magát, idén ünneplik fennállásuknak 20. évfordulóját, a születésnap alkalmából hétvégén egy izgalmasnak ígérkező koncerttel lepik meg rajongóikat.

Fotó: MTVA, Zih Zsolt

Ezt is szeretjük