Kiss Ramóna megmutatta kisfia arcát - Noé cuki hajasbaba
Kiss Ramóna kisfia bő egy héttel ezelőtt született.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia, Noé január 20-án, vasárnap reggel jött a világra. A büszke édesanya most egy tündéri fotót posztolt a csöppségről, akinek az arca is látható a képen, továbbá azt is megállapíthatjuk, hogy a fiúcska igazi kis hajasbaba. 

Az újdonsült édesanya a bejegyzés szövegében azt is elárulta, hogy nagyon aggódós anyuka, pedig nincs oka rá, Noé ritkán sír, szépen eszik és alszik.   

"Sziasztok! Lékai Noé vagyok! Kicsivel több mint egy hete, 3415 grammal és 56 cm-el kibújtam Anya pocakjából. A biztonság kedvéért megvártam, amíg Apa is beér a szülőszobára. Azóta időm nagy részét evéssel és alvással töltöm. Sírni nem nagyon szoktam, mindenki mondogatja is körülöttem, hogy, de jó gyerek. Anya nagyon aggódós pedig Én nagyon laza vagyok. Néha rátesz Apa mellkasára, azt eléggé élvezem. Olyankor Anya csak áll és sír.... nem értem. Na  mindegy. A lényeg, hogy köszönöm az üzeneteket jól vagyunk, majd még jelentkezem! Puszi Nektek! Noé"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! 💙 Lékai Noé vagyok!🥰 Kicsivel több mint egy hete 3415 grammal és 56 cm-el kibújtam Anya pocakjából.🤰🏼 A biztonság kedvéért megvártam amíg Apa is beér a szülőszobára.🙏🏼💙☝🏻🙋🏻‍♂️ Azóta időm nagyrészét evéssel🍼 és alvással töltöm😴. Sírni nem nagyon szoktam, mindenki mondogatja is körülöttem, hogy, de jó gyerek.👶🏻 Anya nagyon aggódós pedig Én nagyon laza vagyok.😎 Néha rátesz Apa mellkasára🤭 azt eléggé élvezem. Olyankor Anya csak áll és sír.... nem értem🤷🏼‍♀️ na mindegy.♥️ A lényeg, hogy köszönöm az üzeneteket jól vagyunk majd még jelentkezem! Puszi Nektek! Noé💙

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

A 34 éves színésznő-műsorvezető egy teljes éjszakán át vajúdott, az édesapa pedig a magyar kézilabda-válogatott tagjaként előző nap éppen játszott, de közvetlenül a pici születése előtt megérkezett a kórházba, így kisfia világra jövetelekor ő is jelen tudott lenni.

Ezt is szeretjük