Király Viktor: „Linda miatt váltam ismertté”
Őszinte vallomás
Király Viktor a közelmúltban vallott arról, hogy nem csak a nővére miatt van helye a showbiznisz világában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem könnyű a helyzete azoknak a hírességeknek, akiknek valamelyik családtagja előbb lett ismert. A féltékenység és irigység miatt ugyanis könnyen azt lehet rájuk mondani, hogy mások hátán kapaszkodtak fel a csúcsra.

Király Viktor nővére, Linda például sokkal hamarabb futott be öccsénél, de a 26 éves énekes elmondása szerint egyáltalán nincs közöttük rivalizálás.

Sőt, Viktor nagyon szurkol testvérének, aki hosszú idő után a napokban tért vissza Amerikába.

Fellépett nővére koncertjén

A Megasztár 4 győztesével a Tabu TV készített rövid interjút Linda magyarországi búcsúkoncertjén, ahol természetesen a testvérpár együtt is a színpadra lépett a rajongók legnagyobb örömére.

Viktor elmondta, hogy eleinte valóban Linda miatt vált ismertté, ám bízik benne, azóta már a szkeptikusoknak is sikerült bebizonyítania, hogy nem csak csinos nővére miatt van helye a showbiznisz világában.

Tehetségének köszönheti sikerét

Ebben pedig egyetérthetünk vele, hiszen a TV2 népszerű tehetségkutató műsorának nyertese kiváló hangjával és zenei adottságaival, nem pedig a családja révén nyűgözte le a zsűrit és az országot.

Ráadásul még a siker és a hírnév sem változtatta meg rossz irányban, Király Viktor ugyanis továbbra is az a halk szavú és félénk fiatalember, aki mindig is volt. Saját bevallása szerint például nem az a nyomulós típus, aki csak úgy ráhajt mindenféle lányra.

Viktor mellesleg nemrég találta meg a boldogságot egy bolgár lány, Lora Galeva személyében, aki nem titkolta el, úgy érzi, mintha egész életükben együtt lettek volna Viktorral - annak ellenére, hogy csak néhány hónapja ismerték meg egymást.

Ezt is szeretjük