Videó! Király Viktor egy bolgár lányba lett szerelmes
Király Viktor nem az a nyomulós típus, éppen ezért új barátnője hívta el őt először randizni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Viktornak bizonyára sok hölgyrajongója szomorodott el vagy lett éppen féltékeny, amikor a 26 éves énekes néhány héttel ezelőtt bemutatta új barátnőjét a TV2 Aktív című műsorában. A Megasztár 4 győztese ugyanis sokak meglepetésére egy civil és nem magyar nemzetiségű lányt választott - éppen úgy, mint ikertestvére, Benjámin.

Viktor nem rejtette véka alá, hogy népszerűsége ellenére bizony nem az a nyomulós típus - soha nem kezdeményez, mivel nagyon félénk és visszahúzódó alkat. Ehelyett inkább azt várja, hogy a lányok közeledjenek hozzá, ami meg is történt, amikor a bolgár Lora Galeva elhívta őt randevúzni.

Volt egy kis hátszél

Történetüknek természetesen volt némi előzménye, először ugyanis Benjámin habarodott bele a szintén bolgár nemzetiségű Antoniya Rusevába. Ők ketten intézték el, hogy minél többet bulizzanak négyesben, mivel Antoniya meg volt róla győződve, hogy barátnője, Lora lehet Viktor tökéletes társa.

Ami pedig a nyelvi akadályokat illeti, a Király tesókat saját bevallásuk szerint egyáltalán nem izgatja, hogy ki milyen nyelven beszél, honnan jött, és nagyon jól érzik magukat a gyönyörű bolgár hölgyekkel. Lora például Madridban nőtt fel, a szerelmespárok pedig angolul beszélnek egymással.

A nyelv nem jelent különösebb akadályt

Király Benjámin elmesélte, hogy Lora még küzd a magyar nyelvvel, ám kedvese, Antoniya már egyre jobban ért magyarul, ezért ahogy telik az idő, mind inkább oda kell figyelnie, hogy mit mond, milyen szavakat használ.

Lora pedig nem titkolta el, hogy úgy érzi, mintha egész életükben együtt lettek volna Viktorral, akinek elfogadta hivatását, de azért féltékeny szerelmére, amikor valaki felhívja telefonon vagy SMS-t kap - a nyelvi akadályok kizárólag ekkor zavarják.

A kapcsolatuk jövőjét illetően Viktor megosztotta a nézőkkel, hogy nem tartja magát egyéjszakás pasinak, ezért mindig hosszú távra választ magának társat. Az pedig, hogy románcuk mennyire bizonyul tartósnak, majd az idő dönti el.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük