A szerelem helyett a karriert választotta Király Linda
Mi lesz Zsombival?
Király Linda úgy döntött, visszaköltözik az Egyesült Államokba, hogy újra beindítsa énekesnői karrierjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Linda jó tíz évvel ezelőtt, 1999-ben robbant be a magyar poppiacra, miután ő énekelhette a Szerelem utolsó vérig című sikerfilm főcímdalát.

Az Amerikából érkezett lány az azóta eltelt időben megjelentetett két albumot, számos kisebb-nagyobb rendezvényen fellépett, sőt, részt vehetett Az operaház fantomja előadásban is.

Bízik a sikerben

Nemrégiben azonban a 27 éves sztár úgy érezte, vissza kell térnie a tengerentúlra, hogy valóra váltsa énekesnői álmait, és sikeressé váljon szerte a világban. Elhatározását tett követte: május 7-én búcsúkoncertet adott öccsével, Viktorral az Alcatrazban, most pedig már New Yorkban tartózkodik.

Bár az útra szülei is elkísérték - reményeik szerint néhány hetet maradnak lányukkal -, kedvese, Zsombi nem tartott vele. Ám ez nem azt jelenti, hogy szakítottak, úgy vélik ugyanis, szerelmük annyira erős, hogy a köztük lévő fizikai távolságot is le tudják győzni.

Nem szakítanak

Lindának ráadásul nem újdonság a távkapcsolat, mint a Star magazinnak elárulta, korábban is hasonlóban élt. Párja egyébként is mindenben támogatja őt, és maximálisan megbízik benne - mindkettőjük szerint így normális ez egy párkapcsolatban.

Ha pedig minden a terveik szerint alakul, a fiatalember a vizsgaidőszak végével úgyis meglátogatja majd kedvesét a tengerentúlon, addig már nincs sok idő hátra.

És ki tudja - talán addigra Király Linda neve nemcsak Magyarországon lesz ismert, hanem a showbiznisz hazájában is.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük