Király Viktor menyasszonya virágos miniruhát húzott az MTV-gálára - Az énekes le sem vette róla a kezét
Király Viktort menyasszonya, Virág Anita is elkísérte az MTV Europe Music Awardsra.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Viktor is részt vett a vasárnap este megrendezett MTV Europe Music Awards díjkiosztó gálán, ugyanis a rajongók őt szavazták meg a legjobb magyar előadónak. A megérdemelt díját a gyönyörű spanyol városban, Sevillában vehette át.

A rangos zenei eseményre természetesen menyasszonya, Virág Anita is vele tartott, aki egy virágmintás miniruhában vonult a vörös szőnyegen párja oldalán. Nagyon dögösen festett, nem csoda, hogy az énekes szinte le sem vette róla a kezét.

Anitát az Instagramon is dicsérték: "az igen, a nyomodba se ér egy sztár sem", "nagyon csini vagy" - írták neki a közösségi oldalon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💃🏽Hola💃🏽Nagyon izgi nap ez🤩 #redcarpet #redcarpetmakeup #byme

Virág Anita (@anita_virag) által megosztott bejegyzés,

A díjátadó sok izgalmat tartogatott mind a kettőjük számára, hiszen Király Viktor is átvehette a legjobb magyar előadónak járó díjat, a zenész Instagramján így foglalta össze az estét:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Best Hungarian act Viktor Király 2019 @mtvema else tudom mondani szavakban hogy mit érzek! Haza vittük a díjat! Almaimban se hittem volna hogy egyszer MTV díjas leszek! Nagyon köszönöm hogy ennyien vagytok velem! Csak előre 2020-ban is! Words cannot explain what I am feeling right now! Best Hungarian act at the @mtvema awards! Unbelievable! As a kid I dreamt of being here receiving an award and now a dream came true. Thank you all for supporting me on my journey! @mtvhungary köszönöm @anita_virag te meg a világ legjobb , lég türelmesebb, legszebb nő vagy az egész bolygón! Szeretlek #thankyou #kmmrecords and @magneoton For all the love and support !

Király Viktor Official (@kiralyviktor) által megosztott bejegyzés,

- El se tudom mondani szavakban, hogy mit érzek! Hazavittük a díjat! Álmaimban se hittem volna, hogy egyszer MTV-díjas leszek! Nagyon köszönöm, hogy ennyien vagytok velem! Csak előre 2020-ban is! - fogalmazta.

A gála után részt vettek egy VIP-afterpartin is, amire általában mindig más ruhát húznak a hírességek, így tett Virág Anita is.

A gyönyörű modell és műsorvezető egy csillogó ruhát húzott, amit Demeter Richárd álmodott meg. A magyar tervező olyan sztárokkal működött közre karrierje során, mint Horváth Tamás vagy éppen Tolvai Reni.

Ilyen dögös Virág Anita bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű alakja van bikiniben Király Viktor menyasszonyának.

Ezt is szeretjük