Kiki posztolta a legviccesebb Conchita-mémet saját magáról

Nézd meg!

Patkó Béla, Kiki is kitett a Facebookra egy vicces mémet.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Conchita Wurst győzelme az 59. Eurovíziós Dalfesztiválon megosztotta a magyar közönséget, köztük a hazai sztárokat is, akik ki is fejezték véleményüket a  közösségi oldalukon.  Az Első Emelet énekese, Patkó Béla, vagyis Kiki tette ki a szerintünk legviccesebb mémet a Facebookra.

"Úgy döntöttem, hogy jövőre indulok A Dal című műsorban, mint "Kikita". Így tuti lesz esélyünk nyerni" - írta a saját magáról készített képhez, melyen parókával és az osztrák énekes szakállát utánzó arcfestéssel látható.

Alig egy órával az első posztja után kitett még egyet: "Itt az új KENchita...nálam rendelhető!"

Abban minden facebookozó egyetért, hogy Kállay-Saunders András a Running című számmal remekelt a megmérettetésen, nem véletlen, hogy az ötödik hellyel az eddigi második legjobb magyar eurovíziós helyezést érte el. Ha kíváncsi vagy, kik voltak azok a magyar énekesek, akik bejutottak az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, nézd meg képes cikkünket!

Kitaposták az utat a Compact Disconak! Fotókon az eddigi magyar eurovíziósok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Fotó: Facebook/Patkó Béla - Kiki - énekes

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük