A magyar gyerekszínész gyönyörű modellé vált: a Next Top Model Hungaryban szerepel

Keveházi Lili ismerős lehet a tévénézőknek. Ő alakította három éven át a Jóban Rosszban Zsófiját.

Keveházi Lili a Next Top Model Hungaryben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Next Top Model Hungary versenyzői túlnyomó részben azért jelentkeztek a versenybe, hogy valóra váltsák az álmukat: meghódítsák a divatszakmát, és az egész ország, sőt a világ is megismerje az arcukat. Azonban a válogatón olyan lány is feltűnik, akit a magyar tévénézők már láthattak, hiszen éveken át volt a Jóban Rosszban gyereksztárja.

Keveházi Lili szülei is ismert emberek: édesapja a nemzetközi szinten elismert, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas koreográfus, táncművész, Keveházi Gábor, anyukája pedig Fábián Anita színésznő - vele együtt játszottak a TV2 kórházas drámájában.

Keveházi Lili a Next Top Model Hungaryben

A 18 éves szépség Tóth Zsófit alakította a sorozatban, édesanyja pedig a gyámját, Halászné Nagy Szilviát játszotta. Amikor besétált a Next Top Model Hungary válogatójára, és bemutatkozott, Merő Péter egyből visszakérdezett a vezetékneve hallatán.

ntmh1114-168 (1)
Fotó: TV2/Next Top Model Hungary

Így került szóba az apja, valamit az, hogy gyerekszínészként már szép karriert tudhat a magáénak.

- Művészcsaládból jöttem, három évig szerepeltem a Jóban Rosszban című sorozatban, illetve reklámfilmekben - árulta el a műsorban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Keveházi Lili a Feminának részletesebben is mesélt arról, a színészi karrier helyett miért inkább a modellkedést választotta, illetve elárulta, mit tanult a képernyőn töltött időszakból.

Három évig szerepeltél a Jóban Rosszban című sorozatban, illetve különböző reklámfilmekben, mi az, mik azok a dolgok, amelyeket a gyerekszínészetből hozol magaddal? Mi a legmeghatározóbb élményed ezekből az időkből?

- Nagyon szerettem a Jóban Rosszban-ban szerepelni. Rájöttem, hogy szeretek kicsit mások bőrébe bújni, történeteket megélni és megismerni. Van ennek a filmes-színházi világnak egy magával ragadó ereje, amit kicsi korom óta imádok, nemcsak a színészkedésben, hanem akár a film/sorozatnézésben is. Szerintem a színészeten keresztül szerettem meg az érzelmeket megélni, és megtanultam, hogy egy adott pillanatban hogyan kell a legjobb énemet felszínre hozni és megmutatni. Imádtam anyával együtt dolgozni, jó volt, hogy ezt is közösen tudtuk megélni. Talán ezt szerettem az egészben a legjobban, hogy a színészeten keresztül még jobban megismerhettük egymást.

Keveházi LIli
Fotó: TV2/Next Top Model Hungary

Hogyan jött az életedbe a modellkedés ötlete, miért nem a színésznői pályán mentél tovább?

- Anya beküldte az egyik itthoni "fotózásaink" eredményét az ICON-hoz, akiknek megtetszettem, és el is kezdtem fotózásokra járni. Érdekes, hogy ez az az ügynökség, aki a műsor győztesének kétéves szerződést ad. Mindig is szerettem új, izgalmas dolgokat kipróbálni, a modellkedés is így indult, aztán abba is beleszerettem. Szerettem, hogy olyan ruhák, sminkek lehetnek rajtam, amiket magamtól nem csinálnék, nem vennék fel, és hogy egy fotó erejéig kell a legszebbnek, legérdekesebbnek lennem, vagy a kifutón van maximum 20 másodpercem, hogy elvarázsoljak mindenkit. Nem tudtam még akkor, hogy ezt és a színészetet milyen formában akarom csinálni, annyit tudtam, hogy mind a kettőt imádom csinálni, és hogy valahol egész hasonló a két dolog.

Hogy állsz most a modellkarrierreddel, mi a legnagyobb álmod, amit ezen a pályán szeretnél elérni?

-  A Covid alatt sajnos nem volt lehetőségem modellkedni, így szinte eltűntem a pályáról még mielőtt igazán beindulhatott volna ez a karrier, ezért kicsit mindig is úgy éreztem, hogy a modellkedés számomra egy befejezetlen történet. Közben elkezdtem más irányba haladni, inkább az informatika iránt érdeklődtem, amire a Covid időszaka viszont tökéletes volt, ebben mélyültem el, és jelenleg mérnökinformatikusnak tanulok. De szeretném magamat jobban kipróbálni mint modell, végére járni ennek a történetnek. Persze sok tanulnivalóm van még, így a legfőbb célom jelenleg, hogy fejlődjek, tanuljak, és kihozzam magamból a maximumot.

Tomán Szabina és Árpa Attila lánya különleges koszorúslány volt: nem akart hagyományos ruhát

Tomán Szabina és Árpa Attila lánya, Amira a húgával együtt koszorúslány volt édesanyja álomesküvőjén.

Elolvasom
Ezt is szeretjük