Két gyerek után is szexi és dögös Kéri Kitty
Kéri Kitty eddig összesen hét alkalommal szinkronizálta Angelina Jolie-t, egyebek közt a Mr. és Mrs. Smith-ben is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hogy hazánkban mi alapján választanak ki valakit egy adott külföldi sztár szinkronizálásához, az valószínűleg több tényezőtől függ. A hangi hasonlóságokon kívül bizonyára olykor az is sokat nyom a latban, hogy a magyar színész vagy színésznő mennyire emlékeztet - habitusban vagy külső jegyekben - a szinkronizálandó hírességre.

Kéri Kitty feltehetően mindkét kitételnek megfelelt, amikor - többek között a 2005-ös Mr. és Mrs. Smith szinkronizálása kapcsán - úgy döntöttek, hogy ő legyen Angelina Jolie magyar hangja. Hiszen a szépséges sztárnak nem csak az orgánuma hasonlít az amerikai színésznőére - más vonatkozásban is van bennük közös.

Hasonlítanak

Ha csak a külsőt nézzük, akkor is egyértelműen látható, hogy mindketten a természetes szépséget képviselik. Ráadásul, mint Kéri Kitty korábban az Elle-nek elmesélte, különösen büszke a szájára - ami, ugye Angelinának is szinte védjegyévé vált.

Emellett mindketten megállják a helyüket sikeres színésznőként és családanyaként is: míg Brad Pitt párja hat kis lurkót nevel, amikor éppen nem forgat, addig a magyar sztár színészi teendői mellett két kisgyerkőc boldog mamája.

Ahogy a 37 éves színésznő a Gyöngy magazinnak adott interjújában korábban elmesélte, már tinédzserkorától a karrier elé helyezte a kiegyensúlyozott és tartalmas családi életet.

Karrier és család

- Számomra mindig is fontos volt a szerelem és a szeretet. Ha ezek hiányoznának az életemből, borzasztóan boldogtalan lennék. Világéletemben úgy gondoltam, hogy a pályám mellett szeretnék gyerekeket, férjet, családi boldogságot - mesélte.

Végül meg is adatott neki, amire vágyott: tíz éve hozzáment Frank Róbert pszichológus és táncművészhez, azóta pedig két gyermeke született - Dani és Flóra már kisiskolások.

Természetesen a karrierépítés sem maradt el, rajongói olyan magyar filmsikerekben láthatták, mint az S.O.S. szerelem vagy a 9 és fél randi. A Tűzvonalban című krimisorozat kedvéért pedig rendőregyenruhába is bújt.

Rengeteg szinkronfelkérése mellett - a Szex és New York Charlotte-ja és a Dr. Csont Angelája is az ő hangján szólal meg - rendszeresen fellép a színpadon is. A gyerekek a Vígszínház Padlás című előadásában, a felnőttek pedig a Karinthy Színház több darabjában is megcsodálhatják.

Ezt is szeretjük