Kifütyülték Keresztes Ildikót az X-Faktorban! Ezért akadtak ki rá a nézők
A részletek
Keresztes Ildikót véleménye miatt fütyülte ki az X-Faktor közönsége.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kifütyülte az X-Faktor 4. élő show-jának közönsége Keresztes Ildikót az egyik versenyzőről alkotott véleménye miatt.

A tehetségkutató egyetlen női mentora kollégájával, Geszti Péterrel is élénk vitát folytatott, már-már kiabált vele.

Kifütyülték a mentort

Miután Oláh Gergő elénekelte a The Script és will.i.am közös dalát, a Hall of Fame-et, a közönség szűnni nem akaró ujjongása után csak nehezen tudtak szóhoz jutni a mentorok.

- Imádom, amit csinálsz, de nekem ez most nem tetszett. Tudod, miért nem? Mert azt éreztem, hogy küzdesz a dallal. Nem ilyen a te lelked. A te lelked sokkal szebb és sokkal mosolygósabb - hangzottak Keresztes Ildikó szavai, amin füttyszó kíséretében felbődült a közönség.

A 24 éves énekes mentora, Geszti Péter szerint fölrobbant a ház, ezt nem lehetett, figyelmen kívül hagyni. Szerinte jó volt a produkcióban, hogy a zabálnivaló srácot körbevették a tökös gyerekek.

Keresztes Ildikó és Geszti Péter egy másik énekes, Zámbó Krisztián dala után is igencsak eltérő véleményt képviseltek.

A fiúk mentora szerint azok közül, amit élő adásban produkált, ez a fellépése sikerült a legjobban, de még mindig nagyon sok volt a hamis hang. A leginkább azonban a dalválasztást kritizálta.

Hajba kaptak Zámbó miatt

- Ha tele van ez a rohadt bulvársajtó meg az egész világ azzal, hogy ez a dolog arról szól, hogy te tudsz-e énekelni vagy az édesapádról szól, akkor legközelebb ne gyertek egy olyan dallal, ami arról szól, hogy az apámmal táncolok, mert azt gondolom, hogy enélkül is tud érvényesülni ez a gyerek. Ha ilyen normálisan énekelsz, mint most, és még ennél is jobban fogsz, akkor van miről beszélgetnünk - mondta.

- Neked lehet, hogy szándékos lett volna, nekem nem szándékos. Ő azért van itt, mert önmagában elég tehetséges - hangzott erre már-már kiabálva Keresztes Ildikó válasza.

A 28 év felettiek csapatának mentora egyre nagyobb hangerővel védte Zámbó Krisztiánt, ami még Malek Miklósnak is sok volt.

- Ne kiabálj már, Ildikó! Leszakad a fejem! Na, hadd mondjak már én is valamit. Kellemes produkció volt, Krisztián, semmi több annál. A modulációnál egy borzalmas hangot énekeltél, azt kihagytam volna belőle, de ettől függetlenül ez egy jó irány szerintem. Ilyesfajta dalokat inkább énekeljél, mint amit eddig hallottunk tőled - szólt a felemás értékelés.

Csobot Adélt is kiosztották az ítészek hamis produkciója miatt, végül mégsem a legtöbb kritikát kapott versenyzőknek kellett párbajozniuk. A nézők Lass Beára és Stone-re küldték a legkevesebb szavazatot.Keresztes Ildikó és Geszti Péter Stone-t küldte volna haza, míg Nagy Feró és Malek Miklós Lass Beát, így a döntetlen miatt a nézők szavazata döntött: ezek alapján Lass Bea búcsúzott az X-Faktortól.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük