Photoshoppal csúfították el Keresztes Ildikót! Így került címlapra

Keresztes Ildikó énekesnő perelni fog, amiért egy újság Photoshoppal csúfította el az arcát.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Keresztes Ildikó bepereli azt a bulvár hetilapot, amely állítása szerint Photoshoppal csúfította el.

Felháborodásának az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorában adott hangot.

Photoshoppal csúfították el

- Ez egy megphotoshopolt kép, pontosan tudom, hogy készült. Iszonyú árkok vannak festve a szemem alá, a kezemre és mindenhova. Csak annyira nem voltak ügyesek, mert belülre betettek egy koncertképet, ahol ugyanaz az arcom makulátlan, és egy ránc sincs rajta. Erre nem figyeltek oda - mondta feldúltan az újságot mutatva az RTL Klub reggeli műsorában.

Az is elárulta, hogy a lappal már egy ideje perben áll, nemrég volt a második tárgyaláson, mert rendszeresen a megkérdezése nélkül adnak a szájába valótlanságokat vagy írnak le kitalációkat. 

Az is dühíti, hogy a címlapon azt írták, képtelen meggyógyulni, ráadásul ezt a válásával hozzák összefüggésbe.

- Elárulom, az elmúlt öt évben kettőször voltam ilyen januári-februári időszakban megfázva. Most valóban volt egy tüdőgyulladásom, egy hét alatt hevertem ki, és természetesen visszamaradt egy köhögési roham, ami elég hosszan elhúzódott, mint általában mindenkinél - árulta el.

Nem igaz, hogy beteg

- 25 éves pályafutásom alatt egyetlenegy színházi előadásomat mondtam le, amikor 39 fokos lázzal nem tudtam lábra állni - folytatta.

A rajongók támogatását ugyanakkor köszöni, mert az ilyen címlapok után sokan írnak neki a Facebookon különböző tanácsokat, hogyan gyógyulhatna meg mihamarabb a megfázásból.

Fotó: Hot! magazin, RTL Klub/8:08 - Minden reggel

Facebook- és főkép: RTL Klub/Bársony Bence.

Ezt is szeretjük