Fájdalmas vallomás! 25 év után végleg elvált a magyar sztárpár
Keresztes Ildikó válását hivatalosan is kimondták, a Fókuszban mesélt magánéletéről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 47 éves énekesnő, Keresztes Ildikó hivatalosan is elvált férjétől, az Edda gitárosától, Kicska Lászlótól.

Az X-Faktor mentora 25 évig élt együtt egykori párjával, ám a házasságkötésre csak 2007-ben került sor.

Megromlott a kapcsolat

Keresztes Ildikó magánéletéről az utóbbi hónapokban nagyon sok pletyka keringett. Az énekesnő azonban nem kívánta magánélete részleteibe bevonni a nagyközönséget.

Így csupán annyit mondott el, hogy a házassága válságba került, ugyanakkor hangsúlyozta, bízik benne, hogy sikerül megmentenie a kapcsolatot. Sajnálatos módon azonban nem így történt.

Az énekesnő most, a válás kimondását követően első ízben szólalt meg a Fókuszban, ahol őszintén beszélt magánéletéről.

- Igen. Hivatalosan, közös megegyezéssel elváltunk, de nem egy harmadik vagy negyedik személy miatt. Papíron szabad emberek vagyunk. Mostantól kezdve azzal megyünk és oda, ahova akarunk - jelentette ki az énekesnő az RTL Klub műsorában.

Barátok maradnak

Keresztes Ildikó - aki egyébként azt is bevallotta, hogy volt párjával a templomi esküvőjük előtt egy évvel papíron már összeházasodtak - elmondta, hogy számára a házasság szent és sérthetetlen. Éppen ezért érinti nagyon fájdalmasan, hogy végül így alakult a kapcsolata párjával.

- A válás nem volt benne az elképzelésemben. Akkor mentem be a templomba, amikor erre érettnek éreztem magam, és amikor azt gondoltam, amit megfogadok, azt be is tudom tartani. És ez így is történt - erősítette meg Keresztes Ildikó.

Ám bármilyen nehéz is volt annak elismerése, hogy férjként és feleségként nem tudnak többé együtt élni, az énekesnő, bevallása szerint, továbbra is jóban van volt férjével és annak családjával.

- Lászlóval nagyon jó, szinte napi szintű kapcsolatban vagyunk. Ugyanúgy járok az anyósomhoz, akit nagyon szeretek és ő is ugyanúgy szeret. Úgy gondolom, ez mindig így is lesz.

Fotó: redlemon, RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük