Keresztes Ildikót alig ismerni fel – 20 évvel fiatalabbnak néz ki friss fotóin
Keresztes Ildikót hosszú hajjal nehezen ismertük fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keresztes Ildikó új külsőre váltott, az énekesnő póthajat tetetett fel. Augusztus 8-án ünnepelte az 54. születésnapját, a hosszú tincseket még ajándékként kapta. Hosszú hajjal alig ismertük fel, már megszoktuk, hogy évek óta jóval rövidebb fazonokat hord.

A hozzászólók szerint remekül áll neki a hosszú haj, legyen mindig ilyen a frizurája. Többen írták, hogy így bőven letagadhat a korából. "Sokkal jobb a hosszú haj! Nagyon jól áll! Fiatalodtál 20 évet!"

Keresztes Ildikó hamarosan a tévénézőknek is megmutathatja, hogy ötvenesként simán kenterbe veri a negyvenes, harmincas vagy éppen húszas korosztályt is, ő ugyanis az RTL Klub őszi nagy durranásának az egyik versenyzője: a Szenzációs Négyes című vetélkedőben.

A szeptember 2-án induló, saját fejlesztésű műsorban vasárnap esténként négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négytagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással: olyanban is, melyben otthonosan mozognak, és persze, olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyekben még sohasem láttuk őket.

Mert az 50+ a menőőő...😜💋❤ #szenzaciosnegyes #rtlklub #yesitsme #newtvshow #csapat

Ildikó Keresztes (@keresztesildikokeri) által megosztott bejegyzés,

Az 50+ képviselői - Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila - rutinjukra építhetnek majd. A negyvenesek - Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila - elszántságukkal szállnak csatába. A harmincasok - Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, valamint ÉNB Lali - lendületességükkel operálnak, míg a húszas éveiket taposók - Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence - bizonyítási vágyukkal felvértezve igyekeznek majd a legjobbak lenni.

A Szenzációs Négyes csapatainak produkcióit háromfős zsűri - Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee - és persze, a nézők is véleményezik. A műsorvezető Istenes Bence lesz.

Ezt is szeretjük