Odáig vagyunk a sajtbureszes Kenderesi Tamáséert - Fotókon a vizes vb sztárja
A 20 éves úszót, Kenderesi Tamást nem lehet nem szeretni.

kenderesi-tamas-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kenderesi Tamás már tavaly nyáron, a riói olimpián belopta magát az egész ország szívébe, miután a férfi 200 méteres pillangón bronzérmet szerzett.  

A Bonyhádon született fiatal úszó kimászott a medencéből, szerényen nyilatkozott a teljesítményéről, és a rövid interjú végén lazán azt mondta: "Hát azért elfáradtam, rám férne egy-két sajtburesz!"

 A 20 éves sportolót a 17. vizes világbajnokságon is hatalmas ovációval ünnepelte a közönség, amikor kedd este szenzációs hajrával Cseh László a második, Kenderesi pedig a harmadik idővel jutott döntőbe 200 méter pillangón. Cseh végül szerda este ezüstérmet szerzett a számban, Kenderesi negyedik lett. 

- Kicsit értetlenül állok a dolog előtt, nem úgy álmodtam meg ezt a döntőt, hogy ezeket a mondatokat kelljen mondanom utána. Igazából nem is értem, közel sem úsztam olyat, mint amit elterveztem, és ez eléggé bánt. Persze a világbajnoki negyedik hely önmagában nem rossz, de sokkal többre számítottam - nyilatkozta a szerda esti döntő után.

Hogy miért ilyen népszerű Kenderesi Tamás? Nemcsak a teljesítménye, hanem a szerethetősége miatt is: kimutatja, mennyire szereti a családját, a párját, támogatja a nemes ügyeket, jótékonykodik, és sorolhatnánk tovább. Ha megnézed a fotóit, azonnal tudni fogod, miről is beszélünk. 

Ezt is szeretjük