Légiutas-kísérőből lett az ország jóképű színésze: sok sikersorozatban láthattad

Kékesi Gábor már fiatalon tudta, hogy a színészettel szeretne foglalkozni, azonban az élet egy időre más utat tartogatott neki.

Kékesi Gábor légiutas-kísérőből lett színész
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kékesi Gábor neve ismerős lehet a tévénézőknek, a jóképű színész olyan sorozatokban tűnt fel az utóbbi években, mint a Keresztanyu, A renitens vagy éppen a 200 első randi.

Kékesi Gábor légiutas-kísérőből lett színész

Kékesi Gábor nemcsak a sorozatok világában van otthon, de színpadon is feltűnik, most éppen a Veres 1 Színház Neoton-musicaljében játszik. A jóképű színészről kiderült, korábbi munkája igencsak távol áll a színészmesterségtől, ugyanis 10 ezer méter magasan gondoskodott az utasok jóllétéről és biztonságáról. 

Kékesi Gábor Pintér Márk nyomozó szerepében az RTL Keresztanyu című sorozatában.
Kékesi Gábor Pintér Márk nyomozó szerepében az RTL Keresztanyu című sorozatában.
Fotó: RTL

A 39 éves szívtipró érettségi után jelentkezett a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, de nem vették fel, ezért úgy döntött, más irányba indítja el életét és önállóságot tanul. 

- Mivel apai ágról pilótacsaládból jövök, adta magát a lehetőség, hogy megpróbáljak légiutas-kísérőként elhelyezkedni. Miután sikeresen teljesítettem a felvételit, el is kezdtem dolgozni, majd három éven keresztül repültem legfőképpen Európán belül. Ez egy nagyon izgalmas időszaka volt az életemnek, ám a színészet volt az, amire igazán vágytam. Végül a Pesti Magyar Színiakadémiára sikerült felvételt nyernem, és innen indult a pályafutásom – mesélte a Blikknek a színész. 

Az Egri csillagok és a Keresztanyu sztárjai 23 éve szerelmesek: közös fotón felnőtt fiukkal

Kovács István és Sajgál Erika fia 1999-ben született. Domonkos külföldön él és tanul.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük