Íme Kautzky Armand ritkán látott lánya: a 19 éves Lucia szőke, mint az anyja
Kautzky Armand lánya gyönyörű fiatal nővé érett.

kautzky-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnan, Richard Dean Anderson és Tom Cruise magyar hangja, Kautzky Armand sokáig úgy érezte, nem tudna egy nő mellett elköteleződni, majd 34 éves korában megismerkedett Adrienn-nel. 

2000-ben házasodtak össze, fiuk, Armand 2001-ben született, lányuk, Lucia 2003-ban jött a világra. 

Kautzky Armand és lánya

Kautzky Armand és felesége, Adrienn 2021 végén úgy döntöttek, időt adnak egymásnak és a házasságuknak, ezért külön költöztek. A Jászai Mari-díjas színész maradt a solymári családi házban, gyerekeik hol nála, hol az anyjuknál vannak. 

 - Közösen döntöttünk arról, hogy picit lazábbra vesszük a házassági kötelékeket. Huszonkét év együttlét után mindkettőnknek szüksége van a szabadságra, az önállóságra, hisz a gyerekek is felnőttek már, élik a saját életüket, ennek joga pedig talán minket is megillet a feleségemmel, független attól, hogy hány évesek vagyunk, és mióta vagyunk együtt - mesélte a 2022 május végén adott interjújában a Story magazinnak Kautzky Armand. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- A kislányom már egyébként is félig-meddig a barátjával él, a fiam pedig jó ideje kacérkodik a gondolattal, hogy kollégiumba megy. Mindannyiunk számára ez egy átmeneti időszak, nem tudjuk, mit hoz a jövő - tette hozzá. 

Kautzky Armand és gyerekei sok időt töltenek nyaranta Balatongyörökön, ahol a sztár egy mesés nyaralót építtetett a hegyoldalba. A fiatal felnőttek számára még azt is megengedi édesapjuk, hogy olykor a barátaikat vendégül látva házibulikat tartsanak. 

A 19 éves Lucia apukája szeme-fénye, a csinos nő nagyon hasonlít anyukájára, akitől szőke hajkoronáját örökölte, de apukája vonásai is felfedezhetők rajta. Szabadidejében sokat találkozik a barátaival, szeret utazni, kirándulni. 

Kautzky Armand nyaralója

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen lenyűgöző Kautzky Armand és családja nyaralója.

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük