20 év után visszatért a Játék határok nélkül sztárja
Fotók!
Ismét versenyez a Játék határok nélkül 1994-ben megismert, mára híressé vált versenyzője.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Különleges versenyzői lesznek ma este a Maradj talpon! című vetélkedőnek. Az M1-en futó műsorban a Játék határok nélkül 2014-es szériájának játékosai küzdenek meg a 25 milliós fődíjért.

Katus Attila a kép bal szélén

A 48 fős magyar csapatot több olimpiai bajnok, világbajnok és élsportoló erősíti, köztük Zala György, Marosi Ádám, Pulai Imre, Szőnyi Ferenc, Dávid Kornél, Kozmann György, Rippel Ferenc és Rippel Viktor, valamint Katus Attila.

Visszatért a Játék határok nélkül vetélkedőbe

Katus Attila, az aerobik hatszoros világbajnoka nagyon örült a felkérésnek, hiszen ő régen a Játék határok nélkül pécsi csapatát erősítette. 1994-ben a vetélkedő Gundel Takács Gábor és Geszler Dorottya műsorvezetésével a pécsi székesegyház előtti térről jelentkezett.

A ma már országosan ismert 41 éves sztár akkoriban a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karán tanult testnevelés szakon, és a Pécsi Sasok révén már hallhattuk a nevét.

- Bejöttek az egyetemre, ahol végül összeválogattak 30 főt, akik közé én is bekerültem. Az egész ország nézte ezt a vetélkedőt, nem csoda, ha máig mindenki emlékszik rá. Érdekes volt látni, ahogy az egész baranyai megyeszékhely felbolydult, hiszen egy vidéki város esetében 20 évvel ezelőtt nagy szó volt, hogy egy ilyen horderejű tévés produkciónak adott otthont - mesélte a Feminának.

- Ilyen emlékekkel bizonyára örültél, hogy a 2014-es Játék határok nélkülben is szerepelhettél?

- Igen, én már megkóstoltam ennek e vetélkedőnek az ízét, így örömmel játszottam ismét. A Normafánál teszteltek, és úgy gondolták, most is alkalmas vagyok arra, hogy játékos legyek. Számomra fontosak a kezdeményezések, amelyek a sport, a mozgás, az egészséges életmód és az élet örömét hirdetik - ez pont egy ilyen jellegű műsor. Remélem, hogy jövőre is lesz - és benne lehetek.

Gundel Takács Gábor és Geszler Dorottya 1994-ben

- Ugyanolyan nagy élmény volt 2014-ben szerepelni a vetélkedőben, mint 20 évvel ezelőtt?

- Most egy filmstúdióban forgattunk, akkor pedig a szabad ég alatt, de a díszletek most is ugyanolyan monumentálisak, csak talán a feladatok keményebbek. Egyszerre volt a versengés laza és komoly. De a játék, az mindig játék, mindenki szeret játszani, még a felnőttek is. Mivel élsportoló voltam, sokat utaztam, számomra ezt az időszakot is felelevenítette a műsor azzal, hogy különböző országok csapatai mérkőztek meg egymással.

A Maradj talpon! című vetélkedőben most ismét Gundel Takács Gábor műsorvezetővel találja szemben magát, ám ezúttal a fizikai erőnlét helyett az eszére is szüksége lesz ahhoz, hogy ne essen ki. A műsorból az is kiderül, mit jelent az, hogy az életét cetlik irányítják.

Fotó: MTVA

Így néztek ki a Játék határok nélkül műsorvezetői

A Játék határok nélkül műsorvezetőire mindenki emlékszik, nevük hallatán máig mindenki felkapja a fejét - már csak azért is, mert van, aki máig a köztévé egyik legnépszerűbb műsorvezetője. Nézd meg, hogyan néztek ki a kilencvenes években, és hogyan néznek ki napjainkban!

Ezt is szeretjük